Noutăți și comunicate

TEXTURES (Olanda) saluta publicul din Romania

3 iulie 2013
TEXTURES (Olanda) saluta publicul din Romania
Formația olandeză TEXTURES, care va concertala Rockstadt Extreme Fest (Râșnov) pe 31 august 2013 așteaptă cu nerăbdare prima întâlnire cu publicul din țara noastră. Trupa a transmis un mesaj pentru fanii din România, pe care îl puteți urmări mai jos:

http://youtu.be/BmM8t26gnfo

În prezent TEXTURES a început lucrul la cel de al cincilea album de studio, anunțând următoarele prin intermediul paginii de Facebook : "avem idei noi și am aranjat camera în care repetăm astfel încât să le putem înregistra imediat; e timpul pentru noi experiențe și jam session-uri!

Gândurile noastre converg în aceeași direcție și suntem deschiși către orice fel de idee. Încă nu știm unde vom ajunge, dar știm că vrem să ne surprindem din nou pe noi înșine" au completat muzicienii.

TEXTURES a impus un nou standard pe scena metal din Olanda, încă de la lansarea primului album - "Polars" (2003), care a fost considerat de publicația Oor drept "cel mai bun album metal lansat vreodată în Olanda.

Cel de al treilea produs discografic, "Silhouettes" (2008) a însemnat o nouă piatră de hotar în cariera formației: materialul a fost foarte bine primit, iar piesa "Awake" a făcut înconjurul lumii. Cât despre cel mai recent material - "Dualism" (2011), acesta este considerat de presa de specialitate cea mai complexă producție lansată de olandezi până acum.

Pe 31 august TEXTURES va aduce, în premieră, în România sonoritățile progressive /death metal ce au consacrat-o în lumea întreagă.

Pe scena dela Râșnov TEXTURESva aduce un show divers și spectaculos, caracterizat de un melanj de sonorități brutale, dar rafinate, linii melodice inovatoare și o abordare vocală atrăgătoare.

Muzica celor dela TEXTURESa cucerit piața de profil din lumea întreagă: formația a concertat deja de două ori în India, iar pe piața europeană trupa a făcut senzație pe scena mai multor festivaluri importante, Graspop (Belgia), the Great Escape (Marea Britanie), Tuska (Finlanda) și Hellfest (Franța), fiind doar câteva dintre ele.


Rockstadt Extreme Fest are loc în perioada 29 - 31 augustla Râșnov(baza olimpică). Line-up-ul evenimentului este următorul:



Joi 29 august:
- TROOPER (România)
- GOTHIC  (România)
- ABIGAIL (România)
- ROADKILLSODA (România)
- DAYS OF CONFUSION (România)
- GOODBYE TO GRAVITY (România)

Vineri 30 august:
- GOJIRA (Franța)
- NAPALM DEATH (Marea Britanie)
- DECAPITATED (Polonia)
- LAST HOPE (Bulgaria)
- CARACH ANGREN (Olanda)
- BUCOVINA (România)
- CODE RED (România)
- FALSE REALITY (România)

Sâmbătă 31 august
- PRIMORDIAL (Irlanda)
- SEPTICFLESH (Grecia)
- TEXTURES (Olanda)
- KROW (Brazilia)
- INDIAN FALL (România)
- SPIRITUAL RAVISHMENT (România)
- ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
- DELIVER THE GOD (România)

Accesul în spațiul de campare va fi gratuit pentru toți deținătorii de bilet. Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete și abonamente, după cum urmează:

Până pe 17 august
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 și la locație, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei


Copii cu vârsta sub 6 ani nu plătesc bilet de intrare. Peste această vârstă prețul biletului se plătește integral.

Pentru mai multe informații vizitați: http://www.rockstadtextremefest.ro/ și urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top