Noutăți și comunicate

The Arson Project aduc stilul Grind Punk Hardcore Metal la REF 2019

28 mai 2019
The Arson Project aduc stilul Grind Punk Hardcore Metal la REF 2019
THE ARSON PROJECT din Malmö, Suedia, mixeaza hardcore-ul, punk-ul, metal-ul si grind-ul pe subiecte politice, intr-o doza muzicala violenta. Piesele imprima o ură mizantropică pe riff-uri grele de chitara si blasturi nebune la tobe. De cand s-au format, in 2005, nu au lansat multe materiale insa dar au avut sute de concerte in Europa și Asia.
Trupa va concerta in cadrul Rockstadt Extreme Fest 2019, in perioada 1-4 august 2019, la poalele cetatii Rasnov.



Pe scena de la poalele Cetății Râșnov, The Arson Project vor cânta alături de GHOST IRIS (DE), Onslaught (Marea Britanie), Accept (Germania), Crystal Lake (Japonia), Sworn Enemy (SUA), Soilwork (Suedia), Dimmu Borgir (Norvegia), Bloodbath (Suedia), Clawfinger (Suedia), 1349 (Norvegia), Mortem (Norvegia), Bölzer (Elveția), Mgła (Polonia), Candlemass (Suedia), Paradise Lost (Marea Britanie), Hypocrisy (Suedia), Asphyx (Finlanda), Unearth (SUA), Adept (Suedia), Schammasch (Elveția), Ektomorf (Ungaria), Omega Diatribe (Ungaria), Archaic (Ungaria) și Korpiklaani (Finlanda). Noi nume de pe scena muzicală internațională vor fi anunțate în curând.


Abonamentele pentru REF 2019 s-au pus în vânzare în rețeaua iaBilet și pe iabilet.ro.

Perioadele de vânzare a abonamentelor la REF 2019 sunt:

  • Pre-sale 6: include 1.000 de abonamente cu prețul de 360 lei/ buc., valabil până la epuizare, dar nu mai târziu de 16 iunie 2019;
  • După data de 16 iunie 2019 și în timpul festivalului abonamentele vor costa 390 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2019 vor fi disponibile și bilete pe zi, care vor fi puse în vânzare aproximativ cu 1 lună înainte de începerea festivalului la pretul de 220 lei. Mai multe detalii despre acestea vor putea fi oferite în la acel moment.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Cea de-a șaptea ediție a Rockstadt Extreme Fest, unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din Romania, va avea loc la poalele Cetății Râșnov - terenul de Biatlon de la baza cetății.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2019: http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2019_FacebookEvent




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top