Noutăți și comunicate

The Kryptonite Sparks a lansat un videoclip pentru noul lor single: ‘Dacă Vii Azi’

1 octombrie 2021
The Kryptonite Sparks a lansat un videoclip pentru noul lor single: ‘Dacă Vii Azi’
La mai bine de o lună de la lansarea variantei audio, The Kryptonite Sparks se întorc cu videoclipul piesei Dacă Vii Azi, regizat de Norbert Fodor, DOP Vlad-Radu Popescu, crew StaySharp.
https://youtu.be/czrJHJgXCFs
Încă de la începutul verii Norbert a venit cu propunerea de a produce un videoclip pentru unul din single-urile noastre. Știind cât de mișto sunt proiectele la care a mai lucrat el și crew-ul lui, a fost un moment de bucurie și am acceptat instant! A fost mai apoi un journey foarte interesant și challenging să setăm locațiile pentru filmare și să găsim actorii potriviți. Am avut o singură zi de filmare foaaarte lungă, dar a fost fun și mă simt norocos că am putut lucra cu o echipă așa de cool. All in all eu sunt over the moon cu produsul final și abia aștept să îl urmăriți și voi.

Rareș Diaconu

Este o alternativă la music video-urile românești, ce experimentează printr-un mix de formate: 16mm, digital anamorphic și fotografii 35mm. Găsești mai multe videoclipuri în portofoliul lui Norbert ( https://norbert.one ) și StaySharp ( www.staysharp.film ).

Dacă Vii Azi este single-ul cu numărul patru de pe viitorul material discografic The Kryptonite Sparks, a cărui lansare e plănuită pentru 2022. A fost produs de The Kryptonite Sparks și înregistrat în propriul lor studio (The Kryptonite Sparks lil’ mansion), avându-l ca drums recording engineer pe Adrian Despot. Mix-ul a fost făcut de Chris Sheldon (Foo Fighters, Biffy Clyro).

The Kryptonite Sparks sunt Rareș Diaconu, Călin Răzvan Diaconu și Răzvan Anton.
Îi găsești pe toate rețelele de social media (The Kryptonite Sparks ) și pe platforma ta preferată de streaming ( https://linktr.ee/tksofficial ).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top