Noutăți și comunicate

The Kryptonite Sparks lansează un nou single 'Cine Râde La Urmă'

16 noiembrie 2020
The Kryptonite Sparks lansează un nou single 'Cine Râde La Urmă'

Primul single The Kryptonite Sparks de pe următorul album se numește "Cine Râde La Urmă", și "e un cântec plin de energie ce vorbește despre iubiri pierdute, cafea vărsată să te țină în priză toată noaptea, ca a doua zi dimineața să înveți să începi să accepți". O piesă cu un vibe pozitiv, care te va face cu siguranță să dai din cap, așteptând dornic și să o asculți live.

Am vrut să explorăm mai departe tipul de producție muzicală mai densă - cu layere de chitări samplate și synth build-ups a la Foals (UK) sau Phoenix (FR). E un proces foarte fain pentru noi, momentele când suntem în studio și putem experimenta cu orice ni se pare că ar face piesa mai bună și sper ca și oamenii să se simtă bine când o ascultă.

Rareș

"Just press play and enjoy it!"
https://youtu.be/kV66Rg4SAQ8
Ascultă piesa pe rețelele de streaming - https://fanlink.to/cineradelaurma

The Kryptonite Sparks înseamnă:

  • Răzvan Anton - drums
  • Răzvan Diaconu - vocals, guitar, synths
  • Rareș Diaconu - bass, guitar, vocals, synths, programming

The Kryptonite Sparks foto
Ei sunt The Kryptonite Sparks. Un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de rock, alternative, blues, funk și avant-prog. Cu prima suflare în 2010, TKS recreează aroma britanică a anilor 70, condimentată de groove; un melanj de modernism și simbolism extras din subcultura indie, cu un after-taste picant de avangardă.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top