Noutăți și comunicate

The Mono Jacks lansează Caffè Sospeso- un nou cântec și un blend de cafea inspirat de acesta

3 noiembrie 2020
The Mono Jacks lansează Caffè Sospeso- un nou cântec și un blend de cafea inspirat de acesta
Al treilea single de pe albumul Gloria se numeste Caffè Sospeso, un cântec despre solidaritate și bunătate. Inspirați de povestea piesei și în colaborare cu Saint Roastery București, The Mono Jacks au creat cafeaua Sospeso - un sortiment dedicat iubitorilor de muzică și de cafea.

Noul cântec The Mono Jacks beneficiază de un live video filmat la concertul de lansare al albumului Gloria, care a avut loc pe 8 februarie 2020 la Arenele Romane din București.

The Mono Jacks - Caffè sospeso (Live la Arenele Romane)
https://youtu.be/Fwbl7TOGBXY
Povestea piesei este spusă de Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks:
Caffè Sospeso este o poveste frumoasă care a luat naștere la Napoli acum aproape 100 de ani - un gest anonim de bunătate și solidaritate prin care plătești în avans o cafea pentru altcineva care nu își permite sau ai grijă să faci o faptă bună într-o dimineață în care te simți norocos. În traducere liberă o cafea în așteptare, simbolul oamenilor care cred în zâmbete, iubire și comunitate.


Inspirați de povestea cântecului, alături de cei de la Saint Roastery București, The Mono Jacks au creat cafeaua Sospeso - un blend de 50% Bolivia și 50% Costa Rica. Aceasta se poate achiziționa de pe magazinul online al trupei (https://themonojacks.com/shop) sau din magazinul Overground Music - https://overground.ro/shop.


Despre The Mono Jacks

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit - Now In Stereo - în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative - "Un sfert de secundă", "Infinit" și "1000 de DA" (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) - și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

https://facebook.com/themonojacks
https://instagram.com/themonojacks
https://themonojacks.com



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top