Noutăți și comunicate

Timpuri Noi te invita la Hard Rock Cafe

11 noiembrie 2015
Timpuri Noi te invita la Hard Rock Cafe
Joi, 12 noiembrie 2015, sunteți așteptați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Timpuri Noi în Hard Rock Cafe.



Timpuri Noi te invită la Hard Rock Cafe, pentru un show ce îi aduce în prim plan pe eroii adolescenței tale - Luca, Vecina, Stere, Adeline, Tanța, Rambo, Văru Maftei și multe alte personaje muzicale, te așteaptă la concert!

Timpuri Noi este trupa care, încă de la începutul anilor “80 adus un suflu nou, proaspăt și revigorant pe scena rock din țara noastră. Apoi, în perioada anilor “90 formația, în care Dan Iliescu era chitarist și compozitor, a îmbogățit peisajul muzical cu versuri satirice și personaje ce dăinuie peste timp; “Mistrețul”, “Tanța”, “Vecina”, “Luca”, “Stere”, “Adeline”, “NATO”, “Verginica”, “Emigrant”, “Becule” melodiile ce au rămas în inima rockerilor. Din 2011, Dan Iliescu și-a asumat și postura de solist, ducând mai departe legenda Timpuri Noi.

Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe, în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara).

În presale biletele au următoarele prețuri:

- 30 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei - acces general, cu loc la masă, respectiv 50 de lei VIP, în limita locurilor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top