Noutăți și comunicate

Tim’s Favourite a lansat single-ul 'A Deeper Advantage'

27 ianuarie 2021
Tim’s Favourite a lansat single-ul 'A Deeper Advantage'
Pe 15 ianuarie 2021, trupa belgiană Tim’s Favorite a lansat noul single „A Deeper Advantage” alături de un lyric-video corespunzător. Single-ul este disponibil pe toate platformele de streaming majore. „A Deeper Advantage” va face parte din noul lor album.
https://youtu.be/i9nOfHdSqI8
Din punct de vedere muzical, A Deeper Advantage este varianta vintage a trupei Tim's Favorite: riff-uri grozave și destul de zdrobitoare, cu pasaje mai subtile, melancolice și voci grunge. Piesa, ca și albumele lor anterioare, a fost înregistrată acasă.

În mod liric, piesa explorează întrebarea tuturor întrebărilor: într-un univers de electroni, gene egoiste și forțe fizice oarbe, există într-adevăr, așa cum unii ar dori să credem, nimic - nici un scop, nici un rău, nici un bine - dincolo de indiferența nemiloasă ? Frontmanul Jan Pauwels explică: „Pe scurt, puteți vedea clipul ca un fel de travalog prin lumea interioară a cuiva care este total paralizat de paradigma darwiniană”.

Cea mai mare parte a melodiei a fost scrisă pre-corona, dar ultimele finisaje au fost adăugate în timpul pandemiei actuale. Trupa consideră că acest lucru a dat versurilor un strat suplimentar de conținut: „Strigătul final de disperare al cântecului -„ Cât mai mult, Doamne? ”- ar putea fi o formulare perfectă a ceea ce este probabil sentimentul cel mai răspândit pe Pământ aceste zile."

Pentru videoclip, Tim’s Favorite s-a alăturat artistului vizual Drain Hope, care a editat și videoclipul anterior The Unbearable Lightness of the new Ateism.

Tim’s Favourite este un grup belgian din 4 membri, ce combină stilul thrash-metal cu influențe de grunge și metal alternativ à la Tool și Alice In Chains. În prezent, au lansat 3 albume de studio. Dacă Covid-19 va permite acest lucru, debutul live al A Deeper Advantage va fi la spectacolul lor din 26 martie 2021 din Anvers (Belgia).

Găsiți mai multe despre trupă:
www.timsfavourite.com
https://www.facebook.com/timsfavourite
https://www.instagram.com/timsfavouriteband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top