Noutăți și comunicate

top t / bluzău 2021 - ”pandemic fest”

17 - 19 decembrie 2021
top t / bluzău 2021 - ”pandemic fest”
La 38 de ani distanță de la prima ediție a festivalului top t Buzău și 26 de la prima a Bluzăului, iată că reușim, în sfârșit, să strângem rândurile și reunim rockul și bluesul sub același concept minunat numit top t / Bluzău, cu apendicele „pandemic fest”, ce va avea loc in perioada 17-19 decembrie 2021.
Și KUMM la vremuri grele se cer TIMPURI NOI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS îmbracă câte un DIRTY SHIRT pentru a aduce o gură de OXIGEN peste parfumul de HOT LEEKS cu transport special CARGO, iar HTETHTHEMETH aruncă cu STONES FREE să alunge virușii.
Așadar, rețeta este simplă: în 2021 cele două festivaluri se reunesc pentru a doua oară sub același acoperiș oferind publicului timp de trei zile 9 nume de importanța majoră în peisajul autohton: CARGO, DIRTY SHIRT, HTETHTHEMETH, HOT LEEKS, KUMM, OXIGEN, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, STONES FREE, TIMPURI NOI.

Festivalul este organizat de Asociația Hair Redivivus și Fundația pentru Tineret Buzău în parteneriat cu Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman”, Consiliul Județean Buzău și Primăria Municipiului Buzău.
Festivalul se va desfășura în conformitate cu reglementările și normele legale la momentul respectiv.
Accesul la festival va fi permis doar persoanelor care prezintă un certificat digital COVID 19 care să ateste vaccinarea cu ultima doză cu cel puțin 10 zile înainte de data concertului sau trecerea prin boală in maxim 180 de zile înainte de concert.
Un număr limitat de 100 bilete pe seară se vor vinde exclusiv pe www.ambilet.ro, o suplimentare fiind posibilă după 9 decembrie 2021 în funcție de restricțiile la acea dată.
Bilete online găsiți pe AmBilet.ro, click aici: https://www.ambilet.ro/tc-events/top-t-bluzau-2021/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top