Noutăți și comunicate

Top T Festival va avea loc in After City Pub din Buzau

15 - 16 septembrie 2017
Top T Festival va avea loc in After City Pub din Buzau
Intre 15 si 16 septembrie 2017, va avea loc festivalul Top T, in After City Pub din Buzau.
Top T este cel mai vechi festival de muzica rock din Romania avind 29 de editii intre anii 1983 si 2015. De-a lungul anilor festivalul a gazduit pe scena cei mai importanti artisti romani de gen si a constituit o rampa de lansare pentru multe nume devenite importante ale muzicii rock din Romania. In acelasi timp top t a oferit spatiu pentru formatii din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franta, SUA, Suedia.

Afectat in ultimii 5 ani de probleme financiare si de consecintele evenimentelor din clubul Colectiv, factori care au limitat desfasurarea si amploarea festivalului, Top T isi doreste in 2017 sa reia „rezistenta rock”. Top T a fost in 1996 primul festival de rock din Romania inregistrat live pe caseta audio, Top T a fost primul festival rock transmis integral la televiziune in anii ’90 la Storm TV si la TVR 2, apoi in anii 2000 a fost transmis integral online in timp real. In 2017 Top T devine primul festival de gen caruia i se dedica o carte, lansata in aprilie in Buzau si Bucuresti. Anul 2017 a adus si transpunerea digitala a editiilor din 1989 si incepind cu 1994, distribuirea filmarilor pe youtube.com aducand zeci de mii de vizualizari si o revigorare a imaginii festivalului.

Editia din anul 2017, cea de-a 30-a, va avea loc in perioada 15-16 septembrie 2017, la AFTER CITY, intr-un spatiu nou, modern, semideschis, acoperit, cu vizibilitate perfecta din orice unghi din public, cu sunet si lumini profesionale, intr-un ambient prietenesc care sa ofere atmosfera dinamica de festival, siguranta publicului si artistilor. Ca noutate si provocare vom avea in fiecare seara, cu o ora inainte de incepere, in pauzele dintre recitaluri si la final, ROCKOTECA sustinuta de animatori de renume.

Tabloul festivalului a reusit sa aduca pe scena numele care nu au putut aparea in editia 2015: TAINE, TROOPER, DIRTY SHIRT, CELELALTE CUVINTE, alaturi de doua trupe laureate in anii ’80, SURVOLAJ si TRANS-EXPRES si de 6 formatii tinere si in ascensiune selectate de organizatori: AM FOST LA MUNTE SI MI-A PLACUT, E-AN-NA, WHITE WALLS, ARASHAI, BLACKSHEEP, HTETHTHEMETH

Toate formatiile inscrise pe afis au confirmat prezenta la festival.

Biletele si abonamentele se pot procura la preturile de 60 lei/seara si 100 lei abonament/2 seri on line exclusiv la http://www.ambilet.ro si fizic la Libraria Faust (Piata Dacia Buzau). Primele 200 de abonamente si bilete cumparate de la Libraria Faust beneficiaza de bonusuri.

Pagina eveniment: https://www.facebook.com/TOP-T-BUZÄ‚U-Festival-Rock-1405651209498532/

Top T 2017 este organizat de Asociatia HAIR REDIVIUS Buzau, Fundatia pentru Tineret Buzau si Alianta Culturala pentru Buzau cu sprijinul Consiliului Judetean Buzau, Primariei Municipiului Buzau si al Centrului Cultural „Al. Marghiloman” Buzau
Parteneri : Adrenalitera, Maximum Rock
Sponsori principali : CONSTAM Buzau, TESS International



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top