Noutăți și comunicate

Trio-ul ucrainean SINOPTIK va susține un concert de solidaritate împotriva COVID-19 special pentru România

30 aprilie 2020
Trio-ul ucrainean SINOPTIK va susține un concert de solidaritate împotriva COVID-19 special pentru România
Muzicienii ucraineni de la Sinoptik au pregătit un show exclusiv pentru România. Emisiunea va avea loc pe 2 mai 2020. Sâmbătă, la ora 15:00, este pur și simplu cel mai bun moment pentru asta, deoarece toată lumea este acasă, luând masa cu familiile.

Țara noastră are un loc special în inima formației, deoarece a fost prima țară străină pe care SINOPTIK a vizitat-o ​​odată cu primul lor turneu european. Orașele românești au pregătit întotdeauna o primire călduroasă pentru trupă, adunând un public mare și bun. Așa că muzicienii au decis să organizeze un stream live separat pentru ascultătorii lor români în aceste vremuri grele, întrucât toți avem în prezent nevoie de sprijin într-un fel sau altul.

În timpul acestui concert online SINOPTIK va cânta cele mai faimoase melodii psihedelice și puternice și, de asemenea, va fi timp pentru o interacțiune Q&A cu fanii.

Aceasta va fi, de asemenea, modalitatea prin care trupa își va exprima solidaritatea cu alte țări în lupta globală împotriva COVID-19.

(2)trio-ul-ucrainean-sinoptik-va-sustine-un-concert-de-solidaritate-impotriva-covid-19-special-pentru-romania_51c690.jpg

Trio-ul ucrainean Sinoptik a câștigat competiția globală de muzică Battle of the Bands din Berlin din 2016, dovedind lumii că rock and roll-ul este încă viu și uimitor! La întoarcerea în Ucraina, trupa a cântat pe Stadionul Olimpic la 80.000 oameni, unde au fost invitați ca invitați speciali de Okean Elzy. După aceasta, Marilyn Manson însuși a vrut să-i vadă pe cei de la SINOPTIK la deschiderea concertului său de la Palatul Sporturilor din Kiev.

Deci, ce ne-a pregătit trupa de această dată? Alătură-te transmisiei online și află singur!

Recent cei de la trupa SINOPTIK au creat un cont Patreon, așa că nu ezitați să vă înscrieți dacă doriți să obțineți conținut exclusiv sau pur și simplu dacă doriți să susțineți trupa!
https://www.patreon.com/sinoptik
Link pentru fluxul live http://sinoptik.space/liveromania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top