Noutăți și comunicate

Trooper lansează cel de-al nouălea album de studio: Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei

31 august 2018
Trooper lansează cel de-al nouălea album de studio: Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei

Toamna începe cu vești excelente pentru iubitorii muzicii rock din România: în 1 septembrie 2018, Trooper, una dintre cele mai iubite formații de muzică de rock din România, lansează noul album de studio, „Ștefan cel Mare - Poemele Moldovei".

Opera rock „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei" este cea de-a doua parte a unei trilogii care are ca subiect istoria României.

Noul album are drept temă centrală viața și îndelungata domnie a unuia dintre cei mai îndrăzneți și curajoși domnitori români, Ștefan cel Mare, cel care a domnit pe tronul Moldovei vreme de 47 de ani. Povestea celor 6 rockeri marchează cele mai importante fapte de arme ale domnului moldovean și este, în același timp, un îndemn pentru generațiile tinere de a-și cunoaște rădăcinile și istoria poporului din care fac parte.

„Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei" se bucură de o producție excepțională, formația colaborând pentru mixaje și mastering cu unul dintre cei mai buni ingineri de sunet americani, Pete Rutcho, cel prin mâna căruia au trecut multe albume ale unor formații ca Parkway Drive, The Ghost Inside sau Havok.

Albumul va fi disponibil începând cu data de 1 septembrie în format fizic, dar și pentru download digital pe platformele dedicate.

(2)Trooperlanseazcelde-al_Up1qHydhM.jpg

Turneul de promovare a noului album „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei" debutează pe data de 1 septembrie 2018 și se va întinde pe o perioadă de 8 luni, cuprinzând cele mai importante orașe ale țării, însă și locuri inedite, în care Trooper va cânta în premieră. Datele deja anunțate sunt disponibile aici: http://www.trooper.ro/concerte.html

Noul album a fost prefațat de lansarea pieselor Judecata și Destin.

Judecata:
https://www.youtube.com/watch?v=Hnvxf0XmFVk

Destin :
https://www.youtube.com/watch?v=NM0H1ZpOCH4



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top