Noutăți și comunicate

Trupa An Theos este confirmată la Folk & Metal Fest V

25 martie 2019
Trupa An Theos este confirmată la Folk & Metal Fest V
La mai bine de un an de la lansarea ultimului material discografic intitulat "Spre Cer" alături de videoclipul "Vuiet de Jale", formația bucureșteană de epic folk metal, An Theos, revine pe marea scenă din Club Quantic cu piese deja consacrate precum "Noaptea Sânzienelor", "Seminția Dacă", "Prin Viu Grai Strămoșesc" și pregătește fanilor un show nou, special, plin de surprize precum audiția în premieră a unor piese ce vor face parte din noul material discografic și multe altele.

Vineri, 29 martie 2019, de la ora 21:00, pe scena Club Quantic in cadrul Folk & Metal Fest V, formația bucureșteană de epic folk metal, An Theos, va prezenta un show nou, complet, plin de vibrație și emoție cu momente unice și deosebite. Pe parcursul concertului li se vor alătura dacii de la Historia Renascita pentru a performa coregrafii deosebite în strânsă legătură cu poveștile pieselor de pe scenă.

De asemenea, setlistul va include și două piese noi ce vor urma să apară pe următorul material discografic la care trupa lucrează intens. Cea mai mare supriză, ne promit ei că ne va aștepta în mijlocul concertului și ne invită să-i urmărim și să petrecem o seară inedita de epic folk metal împreună!

An Theos înseamnă:
  • Loredana Butnaru - female vocal
  • Florin Costachiță - male vocal
  • Gabriel Andrei- lead guitar, backing vocals
  • Teddy Bejenaru - rhythm guitar
  • Cătălin Ungureanu - bass
  • Lorena Mitoi - keyboards
  • Tudor Uscoi - drums


Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/281998422429956/
Website oficial An Theos: https://www.an-theos.com/
Eveniment An Theos Facebook: https://www.facebook.com/AnTheosBand/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top