Noutăți și comunicate

Trupa Breathelast a lansat single-ul 'Ascuns in pereti' in exclusivitate pe Zonga

13 octombrie 2017
Trupa Breathelast a lansat single-ul 'Ascuns in pereti' in exclusivitate pe Zonga
Breathelast a lansat in exclusivitate pe Zonga un nou single in limba romana, 'Ascuns in pereti', care vine ca o continuare pentru 'Monstrul', piesa cu clip lansata anterior.

Melodia poate fi ascultata aici:
https://zng.ro/FNml/N5cVWzqqbH

„De data aceasta actorul principal, afectat de revolta trupei din "Monstrul", se retrage sa scape de noua stare de apasare dobandita, dar chiar si in singuratate incepe sa auda formatia cantand, sa o vada la tv, accentuandu-i angoasa si mania si obligandu-l sa se duca sa ii caute si sa ii infrunte. La finalul calatoriei, desi ajuns la sursa sunetului, nu mai gaseste nimic, dar se regaseste in calmul dobandit pe sine. Daca in Monstrul spuneam ca in noi traiesc mai multe creaturi, de data asta vom numi una dintre ele si anume mania, care iese la suprafata si mai puternic cand incercam sa ascundem problemele adanc inauntru, fara sa cautam o cale de parcurs pana la dizolvarea iluziilor care ne bantuie. Avand in vedere ca ne trebuie si o concluzie generala, dupa cele doua parti ale unui intreg inca in constructie, ne gandim deja la o incheiere pentru posibila trilogie. Only sharks will tell.” – a declarat formatia.

(2) TrupaBreathelastalansatsingle-ul..._1QlozaPZ.jpg
Piesa a fost inregistrata la Real Sound and Vision, de catre Vladimir Ivanov (Pinholes, Brad Pits), de asemenea mix/master de catre Vladimir (BlueCat Studio). Videoclipul a fost filmat de catre Anya & Vladimir, cu ajutor pentru cadrele cu drona din partea lui Florin Ciorica, editat de catre Anya (BlueCat Studio) si a fost lansata in eter cu ajutorul Zonga si Universal Music Romania.

Lansarea oficiala a videoclipului va avea loc in data de 19 octombrie 2017 in Club Centru (Calea Victoriei 48 - 50, Pasajul Victoria, Bucuresti) de la ora 19:30.

Official links:
Real Sound and Vision: https://goo.gl/vyzS28
Bluecat Studio: https://goo.gl/Wspq2E
Download / Streaming link "MONSTRUL" (prima parte din poveste):
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulPR

Contact Breathelast:
http://www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
http://www.breathelast.com
https://www.youtube.com/user/Breathelast
https://soundcloud.com/breathelast

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top