Noutăți și comunicate

Trupa Breathelast a lansat un nou single numit Lumea fiară

15 mai 2020
Trupa Breathelast a lansat un nou single numit Lumea fiară
"Lumea fiară" reprezintă prima producție in-house pentru Breathelast pandemic, deoarece toate inregistrarile s-au desfasurat strict acasa si ajutorul cu mixul si productia piesei a venit din partea lui Lorant Sirgher (Bite Your Tongue!, Los Pogos, ex.: Unknown Scar). Ideea din spatele piesei este reprezentata de inlocuirea lumii de afara cu cea dinauntru, proces pe care nu il putem evita, deoarece exteriorul ne apasa pana modeleaza prin presiune ce se afla la interior, ajungand sa proiectam lumea interioara, prin frici si pareri consolidate in singuratate, in afara. "Lumea fiara nu e-afara, mereu".

Lorant Sirgher asigura si o parte din vocile de armonie pe refrenul piesei, chitari extra si mix / master general, alaturi de Cojocaru Ionut (Breathelast).

Piesa poate fi ascultata sau descarcata aici: https://Breathelast.lnk.to/LumeaFiaraNE
Videoclipul este de asemenea conceput diy, cu o selectie de clipuri alese din "on-line" pentru a exprima singuratatea noastra din pandemie, dar ideea ce sta in spatele piesei este vointa desarta cu care urlam la lume de atata timp fara rezultate sau ecou considerabil, fiind singuri in fata schimbarilor indiferente, de atata timp, nu doar in acest interval de izolare. Seria clipurilor Breathelast pentru piesele din perioada pandemica vor fi denumite COVideo, din dorinta formatiei de a marca in timp aceste lansari virtuale, din timpul izolarii impuse. Videoclipul contine si clipuri cu membri ai celor doua formatii, cantand piesa de acasa, ca sa subliniem nota de izolare. Am ales sa cream ceva propriu si simplu, care sa exprime ceea ce simtim in aceasta perioada. Speram sa va placa piesa si clipul, oricum deja ne-am apucat de urmatoarele idei! Ramaneti vigilenti si in siguranta, dar mai ales, ramaneti oameni, oameni buni!

https://youtu.be/jayZkuiWYNw
Album streaming/download link: https://umr.lnk.to/AllOfThisAmountsNE


Link-uri oficiale Breathelast

https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.instagram.com/breathelast/
https://www.youtube.com/Breathelast
All the music: https://Breathelast.lnk.to/ThisIsBreathelast
Breathelast

Contact U Rock / Universal Music Romania

urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top