Noutăți și comunicate

Trupa britanica de groove-metal 'After Smoke Clears' va lansa albumul de debut 'Edification'

14 octombrie 2020
Trupa britanica de groove-metal 'After Smoke Clears' va lansa albumul de debut 'Edification'
Trupa londoneză After Smoke Clears zguduie scena de metal underground, atrăgând o atenție formidabilă și peste 150.000 accesari a materialelor lansate în anul 2020, în anticiparea lansării albumului de debut, intitulat "Edification".
10 piese noi-nouțe, ce împărtășesc o călătorie de distrugere în realizarea de sine, vor fi lansate pe 12 noiembrie 2020.

În anul 2020 a fost lansat un atac de șase single-uri și videoclipuri de pe viitorul album de debut: "The Vine", "Deterioration", "Beta To Gamma", "Machine Dependent", "Rapacious", "Extinguo" și "Awaken"; toate acestea au crescut, s-au consolidat și au crescut interesul mediatic de-a lungul lunilor, aducând în scenă lansări dinamice, energice și de înaltă calitate, aruncând în căști cu bass heavy, îmbogățind mințile cu rime semnificative. O potrivire în fruntea noului val de metal, After Smoke Clears au fost plasați în listele de redare Spotify Editorial în valoare de peste o jumătate de milion de fani.

https://www.youtube.com/watch?v=DHA2cmslqtU
Lansările AFTER SMOKE CLEARS din 2020 spun o poveste despre un spațiu violent, din interiorul capului tău, un animal ascuns într-o cușcă. Represiunea și presiunile culturale impun conformitatea. Abia după ce cușca a fost arsă până la pământ, iar tulburările și lupta pentru a vedea afară au încetat, ceea ce urmează va curăța viziunea manifestată. Fiecare videoclip este produs pentru a simboliza povestea profundă, detaliată și semnificativă din spatele fiecărei melodii lansată de AFTER SMOKE CLEARS, ceea ce aduce o experiență placută de vizionare. Trupa a trăit această poveste, reflectată în muzică, filozofie și etos.

Cinstit fără rușine, reflexiv, extrem; AFTER SMOKE CLEARS oferă o perspectivă nu numai asupra lansărilor lor, dar în ultimele luni au lansat și SMOKE CLEARS STREET CREW [#SCSC], o comunitate de conținut exclusiv, întrebări și răspunsuri în spațiu deschis, discuții lirice și șansa ca fanii să fie o parte a creșterii și dezvoltării trupei. Deschiși tuturor.

https://www.youtube.com/watch?v=5nQWIs1xv_U
Înainte de pandemia mondială, After Smoke Clears a avut norocul de a împărtăși scena cu o varietate de artiști, precum INCITE, THECITYISOURS, MTXS, Bohemian Grove, Jonestown și multi altii; de asemenea au avut oportunitatea de a cânta pe scenele renumitelor cluburi rock din Londra FACEDOWN, Camden Rocks Festival și Summit Fest și vor urca pe scenă odată cu redeschiderea ușilor din industria live.

Materialul va fi disponibil pentru streaming / descărcare prin toate punctele de vânzare importante de joi, 12 noiembrie 2020.
Pentru precomenzi, CD-uri în ediție limitată, plus o gamă largă de mărfuri la vânzare acum, vizitați aftersmokeclears.com

http://www.facebook.com/aftersmokeclears
https://open.spotify.com/artist/3MfpWHcRc0ofJn8Tezafwj



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top