Noutăți și comunicate

Trupa Bucium lansează videoclipul piesei 'Zorile'

26 februarie 2019
Trupa Bucium lansează videoclipul piesei 'Zorile'
Trupa Bucium lansează videoclipul piesei "Zorile", care încheie trilogia vizuală a albumului Miorița. Cele trei videoclipuri alcătuiesc o poveste ce poate fi vizionată aici:
https://youtu.be/mevJXHpNzXQ
"Zorile este o piesă țesută în jurul mitului marii treceri. Este o piesă despre despărțire, despre oamenii plecați de lângă noi, despre acea linie imaginară ce separă viața de moarte, despre dorința de a nu lăsa uitării sufletele pe care le-am iubit. Pentru mine este cea mai intimă piesă a albumului și de fiecare dată extrem de emoționantă în concerte." spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

"După mai bine de trei ani reușim să încheiem trilogia vizuală a Mioriței, un demers extrem de laborios și care nu s-ar fi putut realiza fără ajutorul actorilor - Bogdan Farcaș, Alin Staicu, Luca Trăscău și Irina Răducanu - și fără ajutorul unei echipe de producție extrem de valoroase - Adrian Iurchevici - director de imagine, Răzvan Dimitriu - colorizare și Alec Pop - efecte vizuale. Este o poveste cu multe subînțelesuri, filmată în munții Ciucaș, în care natura este personaj principal." completează Cristi Răducanu (toboșar).

https://youtu.be/B1NN4WcvWbg
Următoarele concerte Bucium:
  • 15 martie 2019 - Oradea - Moszkva
  • 16 martie 2019 - Cluj - Flying Circus
  • 22 martie 2019 - Constanța - Rock Halle
  • 17 mai 2019 - București - Club Fabrica
Piesa a fost înregistrată de: Alex Pascu (bas), Andi Dumitrescu (voce, chitări), Alexa Nicolae Milea (vioară), Mihai Balabaș (chitară, SFX), Cristi Răducanu (tobe), mix & master: V.O. Pulver, Little Creek Studio Elveția.



Despre trupă
Bucium este o trupă rock cu influențe folk, ambiental și metal simfonic, caracterizată prin folosirea a două viori alături de chitară, bas, tobe, instrumente tradiționale și voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, îmbinând legendele și basmele românești cu o muzică introspectivă, spirituală, adusă într-o notă contemporană.

Informații utile:
Videoclipul piesei Zorile: https://youtu.be/B1NN4WcvWbg
Albumul "Miorița": www.bucium.com.ro/miorita/agregator
https://buciumromania.bandcamp.com/music
facebook.com/bucium
https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formație)


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top