Noutăți și comunicate

Trupa Days Of Confusion a lansat videoclipul piesei 'The Guest'

22 martie 2019
Trupa Days Of Confusion a lansat videoclipul piesei 'The Guest'
Joi pe 21 martie 2019, trupa de metal progresiv Days Of Confusion a lansat videoclipul piesei "The Guest", în cadrul Mastering The Music Business Showcase Festival de la Fratelli Club. "The Guest" este extras de pe albumul de debut al trupei - "Yin & Out".
Urmărește videoclipul aici: https://youtu.be/clnD7ArZKVc

Despre videoclip

""The Guest" este ultimul single extras de pe albumul "Yin & Out" și astfel încheiem această etapă în viață noastră ca oameni, ca artiști și ca trupa. Discutând despre diverse, Cezar tocmai mi-a spus satisfăcut că știe deja ce urmează să facem mai departe, așa că și eu sunt curios :). Cert este că va fi muzică nouă. Cum va fi, nici noi nu știm încă... dar până atunci, să ne bucurăm de "The Guest"! Transmitem un MARE "Mulțumim!!!!" către Alice "Lexa" Bourosu, Cătălina Drăghici, Andrei Doboș, Ciprian Strugariu și Soho Studio, Corina Minda, Dani & Ares - cel mai ascultător și talentat câine, echipa Dark Side, echipa Universal, Vali, Schele și tuturor celor care ne-au fost alături!" a declarat Cosmin Lupu.

Videoclipul a fost realizat în colaborare cu regizoarea Alice Bourosu. Filmările pentru material au avut loc la Soho Studio, alături de bine cunoscutul fotograf Ciprian Strugariu.
Povestea videoclipului prezintă lupta individului pentru a se desprinde de un destin tragic, ilustrat prin perspectiva intimă a unei relații toxice, din care victima reușește să iasă cu ajutorul acțiunilor unor personaje interesante.


Despre trupă

Days Of Confusion este o trupă de metal progresiv/djent formată în 2010, ce îi are în componență pe Cosmin Lupu (voce/chitară), Cezar Popescu (chitară/voce), Andrei Zamfir (chitară bas), Alex Halmagean (tobe).

Albumul "Yin & Out" poate fi ascultat/descărcat aici: https://UMR.lnk.to/YinAndOutNe

Mai multe despre Days Of Confusion pe:
Facebook: https://www.facebook.com/DAYS.OF.CONFUSION.OFFICIAL.PAGE
Instagram: https://www.instagram.com/daysofconfusion/
Youtube: https://www.youtube.com/user/DaysOfConfusionTV
Web: www.daysofconfusion.com


Evenimente recomandate

Top