Noutăți și comunicate

Trupa DinUmbra lanseaza videoclipul piesei 'Cathar'

12 februarie 2016
Trupa DinUmbra lanseaza videoclipul piesei 'Cathar'
Trupa DinUmbra lanseaza videoclipul "Cathar", o piesa care are ca element central purificarea prin suferinta. Asocierea dintre titlul piesei si convingerile populatiei din regiunea Languedoc (Franta) din perioada Evului Mediu reprezinta o metafora care exprima acceptarea unui viitor incert si imbratisarea trecerii in nefiinta cu demnitate si curaj, avand in acelasi timp sentimentul (re-)integrarii fiintei in universul din care s-a nascut.
Cathar” este primul videoclip din istoria trupei realizat cu ajutorul unui actor, respectiv Paul Cimpoieru. Videoclipul este produs de către Andrei Alexandru și Art Photo Studio.

Cathar
http://www.youtube.com/watch?v=tc_Eq9QpNGk



Piesa "Cathar" face parte din albumul "Soul Of A Galaxy", lansat in luna octombrie a anului trecut si distribuit in format digital de catre Universal Music Romania. Materialul este disponibil la urmatoarele link-uri:

DOWNLOAD:

STREAMING:



Soul Of A Galaxy” este al doilea LP din cariera formatiei, primul fiind distribuit sub forma de caseta audio in 2003 („DinUmbra”), urmat de doua EP-uri în 2007 (“Haunted By Snails”) si 2011 („Santandrei”).

DINUMBRA (doom/death/dark metal, Bucuresti)
  • Liviu Ustinescu - voce
  • Sebastian Buga - chitara
  • Cristian Stilpeanu - chitara
  • Sorin Tudor- bass
  • Mirel Cristea- tobe

http://www.dinumbra.ro
http://www.facebook.com/dinumbra
http://www.youtube.com/user/dinumbrametal


Evenimente recomandate

Top