Noutăți și comunicate

Trupa Flaming Skies a lansat piesa 'Locked Up'

10 august 2020
Trupa Flaming Skies a lansat piesa 'Locked Up'
Trupa Flaming Skies (Bacău) a lansat piesa Locked Up. Piesa a fost scrisă într-o perioadă incertă, în care au încercat să profite de situație și să rămână creativi, dar și în siguranță, fără să fie într-o sală de repetiții.

https://www.youtube.com/watch?v=_gi-ym1kGHo
Locked Up este prima piesă produsă în totalitate de ei de la inceput până la final-înregistrat, mixat și master.
Ca și până acum, au vrut să transmită prin muzică ceea ce simt. Locked Up este o piesă despre oprimare, despre întrebari fără răspuns, despre dorințe pe care nu le putem împlini și lucruri pe care nu le putem spune. Locked Up este o reacție la limitările impuse de societate, de regulile stabilite aleatoriu și care de multe ori se dovedesc a fi greșite și uneori, chiar de sine în fața unei lumi care judecă orice gest sau gând ieșit din tipar.

Colaborarea cu Gabriela Drăgoi, studentă la Universitatea de Arte "George Enescu" din Iași, secțiunea Foto Video a continuat, având ca rezultat clipul oficial al piesei. Conceptul este unul simplu, având la bază ideea de îngradire venind din nenumărate direcții. Videoclipul a fost filmat într-o locație pusă la dispoziție de CLD WIT Bacău, iar montajul a fost făcut pe parcursul a câteva săptămâni, cu munca atât a Gabrielei Drăgoi, cât și a tuturor membrilor trupei.

Flaming Skies a luat naștere în vara anului 2019, sub egida asociației Brothers of Rock, înființată din inițiativa unui grup de tineri pasionați de muzică. Flaming Skies încearcă mereu să facă ceva nou, combinând elemente ale mai multe stiluri, dar găsesc influențe și inspirație la multe trupe consacrate, cum ar fi Of Mice and Men, Goodbye to Gravity și Lamb of God.

Flaming Skies sunt:
  • Bogdan Pralea- voce și chitară
  • Matei Racoveanu- chitară
  • Raluca Ababei- bass
  • Rareș Bibire- tobe
Flaming Skies online:
Facebook: https://www.facebook.com/flamingskies/ Instagram: https://www.instagram.com/flaming_skies_ro/ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUrGOmOTsbxsxio5fM2RWww Spotify: https://open.spotify.com/artist/3P8DpgpjIeb6WBYQQZikIT?si=4enyrUWsQjqhuJKQ1sfusg


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top