Noutăți și comunicate

Trupa Guilty lansează single-ul She’s playing with my mind

10 octombrie 2019
Trupa Guilty lansează single-ul She’s playing with my mind
Joi, 10 octombrie 2019, trupa Guilty lansează single-ul "She’s playing with my mind" în Club Mojo din București, în cadrul seriei de concerte organizate de inițiativa #SupportYourLocalBands. Piesa face parte din primul EP al trupei, "A Long Way To Nowhere".


Despre single-ul "She’s playing with my mind"

"She's playing with my mind" vorbește despre acea relație toxică și codependența, greu de explicat. Scrisă de basistul și leaderul trupei, Ruben Villanueva și produsă de către trupă, piesa transmite o energie electrizantă încă de la primele note și este marcată de linii vocale și acorduri stridente de chitară electrică ce vorbesc direct inimii ascultătorului.

"She's playing with my mind" redă esența unei relații toxice nu doar prin melodia agresivă, ci și prin versuri sincere ce descriu situația unui iubit disperat, ajuns la capătul răbdării.


Detalii despre Guilty

Guilty este o trupă nouă, cu membri din toate colțurile lumii: Ruben Villanueva (Peru) - bass & voce principală, Renan Silva (Brazilia) - chitară solo, Günes Sensoy (Germania) - chitară ritmică și Marius Deak (România) - tobe.

Trupa abordează un repertoriu din zona clasic rock și pop-rock, având compoziții proprii, majoritatea scrise în engleză și spaniolă. Sound-ul general al trupei este unul melodic, cu armonii subtile și un ritm bine balansat.Guilty

Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.



https://www.guiltyband.com
https://facebook.com/guiltybandrock
https://www.instagram.com/guilty_band


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top