Noutăți și comunicate

Trupa Hiraeth va deschide concertul Bucovina de la Arenele Romane

14 decembrie 2019
Trupa Hiraeth va deschide concertul Bucovina de la Arenele Romane
Sâmbătă, 14 decembrie 2019, trupa Bucovina va susține un concert la Arenele Romane din București. În deschidere vor cânta cei de la Hiraeth.


Informații despre eveniment

Cea mai cea trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 14 decembrie 2019, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori, iar anul acesta va avea o serie de invitati speciali care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem si noi. Concertul are loc in cort incalzit si are o traditie de a fi mereu sold out!

Prima trupa care va urca pe scena alaturi de Bucovina este Hiraeth. Alte trupe vor fi anuntate in curand.
Hiraeth vin din Iasi si abordeaza un stil melodic-metalcore. Desi sunt infiintati relativ recent, in 2015, formatia a sustinut concerte atat in tara cat si peste hotare. In 2018 au castigat locul secund la Wacken Metal Battle Romania iar anul acesta au urcat pe scena Rockstadt Extreme Fest.

Asadar pe 14 decembrie 2019 ne vedem la Arenele Romane cu Bucovina si cu invitatii lor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • primele 200 de bilete - 45 lei
  • urmatoarele 300 de bilete - 55 lei
  • presale pana pe 14 noiembrie - 65 lei
  • presale pana pe 14 decembrie - 70 lei
  • la intrare - 80 lei
De asemenea, pentru acest eveniment, gasiti in vanzare si "Bucovina Fan Pack" la pretul de 35 de lei, supliment valabil doar cu bilet deja cumparat, limitat la 200 de bucati care include:
  • afis color (cu autograf)
  • bratara textila cu logo
  • acces in locatie cu 30 de minute inaintea celorlalti fani
Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus.


Evenimente recomandate

Top