Noutăți și comunicate

Trupa italiană The Rumpled a fost confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020

17 decembrie 2019
Trupa italiană The Rumpled a fost confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020
Trupa italiană The Rumpled a fost confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020. Festivalul va avea loc în perioada 30 iulie - 02 august 2020, pe terenul de biatlon de la baza Cetății Râșnov.


Detalii despre The Rumpled

Apărut în Trento (Italia) în 2013, formația s-a dedicat unui gen muzical caracteristic cu precădere unei zone mai îndepărtate geografic: folk-rock irlandez. Iar compozițiile care s-au născut în urma acestei inițiative au impresionat și plăcut publicului, îmbinând cu măiestrie ritmurile folk de proveniență irlandeză cu influențe rock, ska și punk, toate asezonate din plin de ritmuri pline de energie și de bună dispoziție.

Vibe-urile bune, completate de o prezență scenică plină de vitalitate au cucerit audiența la fiecare concert live, aducându-i pe The Rumpled tot mai mult sub lumina reflectoarelor de pe scena de profil internațională. Astfel că, în 2017, formația a câștigat competiția internațională "European Celtic Contest" desfășurată în cadrul Montelago Celtic Festival, distincție care le-a asigurat un slot în line-up-ul unora dintre cele mai cunoscute festivaluri de profil.

Aflați pe un trend ascendent, în 2018 The Rumpled au lansat albumul de debut, intitulat "Ashes & Wishes", și au plecat într-un turneu European cu pste 60 de concerte susținute. În următorul an, grupul a revenit cu un nou material, EP-ul "Grace O’Malley", precedat de lansarea piesei onomine, ambele fiind bine primite de public și de publicațiile de profil. Reacțiile pozitive au încurajat formația să plece într-un nou turneu și să intre din nou în studio pentru a pregăti încă un album programat să ajungă pe piață chiar în 2020.

https://www.facebook.com/therumpled/
https://youtu.be/4TwWPCS-tbo
https://open.spotify.com/artist/1KBTFIV3DLMDZlnQzoQUw6?si=G5-ugHFCRzOHzzPeplOYJQ


Line-up REF 2020

Până în acest moment, numele confirmate pentru cea de-a opta ediție a Rockstadt Extreme Fest sunt: Anthrax (USA), Cattle Decapitation (SUA), Overkill (SUA), Cradle of Filth (UK), As I Lay Dying (SUA), Rings of Saturn (SUA), Dyscarnate (UK), Unleashed (SE), Necrophobic (SE), October Tide (SE), In The Woods... (NO), Mayhem (NO), Kampfar (NO), Despised Icon (CA), Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), In Mourning (SE), Mephorash (SE), Bethlehem (GER), Dead Label (IE), Katla. (IS), UADA (SUA), Tableau Mort (UK), Psykup (FR), The Rumpled (IT).
Noi trupe vor fi anunțate în curând.


Detalii abonamente

Abonamente Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt deja disponibile online, exclusiv pe iabilet.ro.
Perioadele de vânzare a abonamentelor REF 2020 sunt:
  • Pre-sale 4: 1.000 de abonamente la prețul de 310 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 20.01.2020;
  • Pre-sale 5: 1.000 de abonamente la prețul de 350 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 16.03.2020;
  • Pre-sale 6: 1.000 de abonamente la prețul de 390 lei/ buc., până la epuizarea stocului, dar nu mai târziu de 18.05.2020.
În ultimul prag de pre-sale online, cât și la intrarea în festival: abonamentele vor fi la prețul de 440 lei/ buc.

Pentru Rockstadt Extreme Fest 2020 vor fi disponibile și bilete pe zi, la prețul de 220 lei/ buc., ce vor fi puse în vânzare începând cu 29.06.2020.

Copiii cu vârste de până la 12 ani vor avea acces gratuit în interiorul festivalului dacă vor fi însoțiți de un părinte sau tutore legal cu abonament sau bilet valid.

Facebook event Rockstadt Extreme Fest 2020:
http://bit.ly/RockstadtExtremeFest2020_FacebookEvent


Evenimente recomandate

Top