Noutăți și comunicate

Trupa Khroma lanseaza “Ex Nihilo”

12 august 2021
Trupa Khroma lanseaza “Ex Nihilo”
Sfârșitul lumii poate avea mai multe forme, fie că este un virus computerizat care consumă totul, o apocalipsă zombi, un val de maree care se apropie sau o frecvență de bas anihilatoare. După final, din nimic vine o nouă ordine mondială digitală la care trebuie să ne adaptăm. Noi amenințări la care să fim vigilenți. Monștri noi cu care trebuie să învățăm să coexistăm.

Ex Nihilo”, al treilea album al echipei de electro-metal Khroma din Helsinki, a fost conceput din necesitate - o necesitate de a asista și de a înțelege noul început iminent.

În realitatea noastră fizică, nimic nu este creat într-un vid și nici nu poate exista nimic în vid. Mort sau viu, tot ceea ce ne înconjoară este format din aceeași materie, doar rearanjat. Întrucât ne confruntăm cu un nou plan artificial al realității, credințele noastre sunt provocate - dintr-o întreagă lume alternativă din unu și zero s-a născut ex nihilo, din nimic, și nu prezintă semne de entropie sau decădere.

Cu „Ex Nihilo”, Khroma continuă să exploreze tărâmul dintre analog și sintetic. Elementele definitorii - riff-uri downtuned, peisaje sonore cinematografice, ritmuri trip hop și drum’n’bass și voci care se extind de la șoapte la țipete - sunt toate încă acolo, dar reamenajate într-un nou colaj. „Ex Nihilo” vede Khroma din Helsinki reinventându-și din nou sunetul de metal alternativ electronic autoproclamat.

Ascultați Tread Light
https://youtu.be/4v7bILps7ek
https://www.facebook.com/khromaband
https://www.instagram.com/khromaband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top