Noutăți și comunicate

Trupa Nuvijan a lansat un nou single: For My Soul

17 mai 2020
Trupa Nuvijan a lansat un nou single: For My Soul

Formația brașoveană Nuvijan (Alternative / Hardcore / Nu Metal) a lansat piesa For My Soul, o producție proprie, mixată de către Mihai Bacrău (voce Nuvijan) și masterizată de către Ted Jensen (Sterling Sound, Nashville, Tennessee).

For My Soul este în ansamblu o autoconfesiune în care se întrepătrund: remușcare, retrospecție personală și analiza propriilor gânduri și fapte. În refren culminează dorința de a schimba trecutul, "I am waiting again to be born", și, în general, piesa este rezultatul unui bagaj emoțional puternic, de unde reiese și atmosfera deosebită, melancolică.

Piesa a luat naștere în afara circumstanțelor muzicale obișnuite, și nu la sala de repetiții. Pe mine mereu m-a fascinat muzica clasică în game minore și sunt fericit că am reușit să transpun o astfel de stare în For My Soul.
...a spus Miaz.

Single-ul poate fi ascultat mai jos, dar și pe platformele majore de streaming (Spotify, Apple Music, Amazon etc.).
https://www.youtube.com/watch?v=LKfwLheUtbM
În toamna anului 2019 Nuvijan a lansat un EP de 4 piese, intitulat Treasure Maps, care pune bazele direcției pe care formația intenționează să o dezvolte.
https://www.youtube.com/watch?v=cQe9mZl6soU
Trupa nu a fost niciodată considerată una tradițională de metal, ceea ce se datorează felului în care membrii săi au tratat muzica, filtrând-o prin gaura de ac a artei autentice. Astfel, Nuvijan și-a creat propria personalitate, prin experiențe și autocunoaștere, reușind în final crearea unui produs cu amprentă unică. Se regăsesc totuși influențe în stil, cele majore fiind cele ce au culminat la începutul anilor 2000 în sfera alternative / nu metal.

Nuvijan înseamnă:

  • Mihai Ovidiu Bacrău (voce)
  • Nicolae-Bogdan Bacrău (tobe)
  • Arnold Iakab (chitară)
  • Ștefan-Alexandru Teslaru (bas)

Mai mult despre trupa Nuvijan gasiti aici:

Facebook: https://www.facebook.com/nuvijan/
Instagram: https://www.instagram.com/nuvijan/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Nuvijan
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2pdmahYXTID8sBG8bzgUjf



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top