Noutăți și comunicate

Trupa October Tide confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020

3 decembrie 2019
Trupa October Tide confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020
Trupa suedeză October Tide (Doom, Death Metal) a fost confirmată pe scena Rockstadt Extreme Fest 2020, festival ce va avea loc în perioada 30 iulie - 02 august 2020, pe terenul de biatlon de la baza Cetății Râșnov.


Despre trupa October Tide

Înființat în 1995 pe scena muzicală suedeză, October Tide a apărut ca un proiect personal de death/ doom metal al unor foști membri ai Katatonia - vocalul Jonas Renkse și chitaristul Fred Norrman. La doar doi ani de la înființare, trupa a lansat "Rain Without End" (1997) și "Grey Dawn" (1999), două materiale foarte bine primite de public, devenite ulterior adevărate albume cult. În ciuda succesului, trupa a luat o pauză muzicală timp de șapte ani, formația reunindu-se în 2009, după plecarea lui Norrman din Katatonia, când a revenit pe piață cu un nou material, "A Thin Shell", avându-l la voce pe Tobias Netzell (de la In Mourning).

Reunirea a fost de bun augur, astfel că în 2013 October Tide a adus la lumină două noi albume de studio "Tunnel Of No Light" (2013) și "Winged Waltz" (2016), ambele animate de o abordare plină de sensibilitate a death metal-ului și de pasaje deosebit de complexe de chitară.

Aflându-se mereu în centrul scenei suedeze de melodic death metal, October Tide au impresionat constant cu energia adusă pe scenă și cu piesele pline de emoție și de profunzime, dominate riff-uri complexe de chitară.

Website: http://www.octobertide.net/
Facebook: https://www.facebook.com/octobertideband/
Bandcamp: https://agoniarecords.bandcamp.com/album/in-splendor-below
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4Ttdsj7ypWvHOhephBvXAl
Youtube: https://youtu.be/waRKlmTk3uY

Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm (CA), Death Angel (SUA), The Black Dahlia Murder (SUA), Rotting Christ (GR), Despised Icon (CA), Mayhem(NO), Kampfar (NO), In The Woods... (NO), Dyscarnate (UK), Cattle Decapitation (SUA), In Mourning (SE), Infected Rain (MDA), Phil H. Anselmo & The Illegals (USA), Mephorash (SE), Cradle Of Filth (UK), Anthrax (SUA), Unleashed (SE), Overkill (SUA), As I Lay Dying (SUA), Katla. (IS), Bethlehem (DE), Dead Label (IR), Strains (BE), Rings Of Saturn (SUA), Shadow Of Intent (SUA), UADA (SUA), October Tide (SE). Noi nume vor fi confirmate în curând.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top