Noutăți și comunicate

Trupa olandeza Hvalross a lansat albumul de debut ‘Cold Dark Rain'

31 ianuarie 2021
Trupa olandeza Hvalross a lansat albumul de debut ‘Cold Dark Rain'
Pe 16 octombrie 2020, a fost lansat albumul de debut al trupei olandeze Hvalross, numit ‘Cold Dark Rain’. Această trupă amestecă stilurile hardrock cu metal și cu stoner. Albumul a fost lansat în mod independent, în format Digital / Vinyl.

Tracklist Hvalross - Cold Dark Rain:

  1. Death From Above
  2. Trenchfeet
  3. Finally Repent
  4. I Shot My Best Friend
  5. Oblivion
  6. The Owl
  7. As I Am
  8. Playing The Big Game
  9. Geryon

trupa-olandeza-hvalross-a-lansat-albumul-de-debut-cold-dark-rain_ac9e48.jpg
Hvalross este o trupă de hard rock din sudul Olandei. Membrii cântă de când erau adolescenți (și credeți-ne, asta înseamnă ceva timp în urmă) în trupe de punk, metal și (prog) rock precum The Lower Lifeforms, Positive Hate, Oker și The Astral Travellers. În primăvara anului 2018, cei patru au decis că este timpul să-și ridice din nou instrumentele după o pauză muzicală de trei ani și să-și unească din nou eforturile pentru a face muzică.

Energia reînnoită a dus rapid la noi piese care îmbină un cocktail greu de stoner, hard rock și metal. Trupa a prezentat câteva melodii, astfel încât să poată ajunge pe scenă pentru a se bucura, lansa și împărtăși energia lor dură. Drept urmare, anul următor, 2019, a fost un an de concerte serioase pentru o formație fără un album lansat. Au traversat toate Țările de Jos și chiar au făcut câteva opriri în Belgia. Asta a dat trupei posibilitatea de a-și crea și modela melodiile, sunetul și performanța.

Până la sfârșitul anului 2019, trupa a început să înregistreze primul lor album, „Cold Dark Rain”, care este acum disponibil pentru streaming pe platforma ta preferată! O versiune de vinil a albumului a fost lansată în preajma Crăciunului 2020 pe vinil colorat limitat de tip „ploaie rece”!

Veți putea auzi influențe de la Mastodon, Judas Priest, Black Sabbath și Iron Maiden, dar în cele din urmă este doar un hard rock Hvalross!

Hvalross înseamnă:
  • Gerben van Oosterhout – Vocals
  • Barry Veeke – Guitar
  • Maarten Vermeulen – Bass and backing vocals
  • Tristan de Rijk – Drums

Puteți afla mai multe despre trupă aici:
www.hvalross.com
https://www.facebook.com/hvalrossband
https://www.instagram.com/hvalrossrocks
https://hvalross.bandcamp.com
https://open.spotify.com/artist/24gloB8lRGmKpbsigtTEJC
https://www.deezer.com/nl/artist/110032392
https://www.youtube.com/channel/UCPk0kRwpcLPcwLWlV6mmkfA


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top