Noutăți și comunicate

Trupa Omnium Gatherum va susține două concerte în România alături de Fleshgod Apocalypse și alte formații elvețiene

22 octombrie 2021
Trupa Omnium Gatherum va susține două concerte în România alături de Fleshgod Apocalypse și alte formații elvețiene
Cei de la Omnium Gatherum (Finlanda) au fost invitați să se alăture italienilor de la Fleshgod Apocalypse pentru turneul din 2022.
Formația italiană FLESHGOD APOCALYPSE va susține un turneu prin Europa în perioada septembrie - noiembrie 2022. Inițial, trupa ExDeo a fost invitată să participe în cadrul acestui turneu programat inițial pentru 2021 (reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus pentru 2022) însă, din motive ce țin strict de formație, prezența acesteia pe scenă nu va mai fi posibilă în cadrul acestui turneu.
În cadrul concertului din România (22.10.2022 - Quantic Club din București / 23.10.2022 - /Form Space din Cluj-Napoca) vor mai cânta formațiile: Chaoseum (Elveția) și Irony Of Fate (Elveția).

Fleshgod Apocalypse, maeștrii italieni ai death metal-ului orchestral revin în România în cadrul turneului „Veleno Across Europe 2022”, ce are ca scop promovarea ultimului material discografic al trupei intitulat „Veleno” și lansat în 2019.
Fleshgod Apocalypse – Monnalisa (Official Video): https://www.youtube.com/watch?v=NYEhQDsOqiU
Omnium Gatherum este o formație înființată în 1996, cunoscută publicului din România datorită concertelor susținute în țara noastră de-a lungul anilor.
Formația are deja la activ 8 materiale discografice, însă, pentru 5 noiembrie 2021, finlandezii au anunțat lansarea unui nou produs discografic intitulat “Origin”.
Pe 14 octombrie, Omnium Gatherum a lansat videoclipul “Fortitude”, piesă extrasă de pe viitorul material discografic. https://www.youtube.com/watch?v=8B0BBq4skoY
Chaoseum este o formație elvețiană de Modern Metalcore formață în 2018.
Chaoseum - Smile Again (Official Video) https://www.youtube.com/watch?v=M1kt5cyA-uI
Irony Of Fate este o altă formație elvețiană, formață în 2014, însă adeptă a sonorităților Melodic Death, ce o are la voce pe Cveti Stojmenova.
Irony Of Fate - Six Feet Deep https://www.youtube.com/watch?v=fzVpD5TRyX4
Biletele online sunt disponibile prin AmBilet.ro la următorele prețuri:
  • Presale 1 ( 50 bucăți) = 69 lei
  • Presale 2 (disponibile până în preziua evenimentului) = 79 lei
  • Normal Acces (disponibile în ziua evenimentului) = 85 lei
  • La prețurile de mai sus se adaugă taxa de ticketing de 6 lei / bilet.
Biletele achiziționate până în acest moment rămân valabile pentru noile date de concert.
Persoanele care doresc rambursarea biletelor achiziționate o pot face în termen de 30 de zile de la anunțui prezentului comunicat, respectiv până pe data de 20 noiembrie 2022, printr-un email trimis la contact@ambilet.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top