Noutăți și comunicate

Trupa Partizan canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti

4 februarie 2016
Trupa Partizan canta la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 04 februarie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un concert al trupei Partizan în Hard Rock Cafe.



Trupa Partizan este o alta față a legendarei trupe Timpuri Noi, care, la începutul anilor ’90, a îmbogățit peisajul muzical cu nenumărate istorisiri și personaje ce dăinuie peste timp. Cu Artan la voce, Partizan și-a spus cuvântul pe scena punk-rock începând din 2001, cu piese ironice și pline de haz, precum “Păpușea masculină” sau “Fata mea”.

În prezent trupa este formată din Adrian Pleșca ”Artan” – voce, Răzvan Moldovan – chitară, Andrei Bărbulescu - tobe si Adrian Bortun – bass.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Showurile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.
Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au urmatoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc VIP în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei, cu loc la masă, în sală, fumători sau nefumători

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 35 de lei.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top