Noutăți și comunicate

Trupa Revolver anunță lansarea albumului de debut „Revolter”

15 septembrie 2021
Trupa Revolver anunță lansarea albumului de debut „Revolter”
După mai multe luni de pregătiri în sala de repetiții și o sesiune foarte intensă de înregistrări, trupa sibiană Revolver este gata să apară în fața publicului cu primul material discografic - „Revolter”.
Albumul va fi lansat oficial în 17 septembrie 2021 în format digital și va fi disponibil pe cele mai importante platforme de streaming, dar și pe suport CD în ediție limitată.

Materialul discografic va conține opt piese-mesaj pentru tânăra generație și este gândit ca o „voce” prin care tinerii aleg să vorbească prin intermediul muzicii despre preocupările lor sau despre problemele cu care se confruntă.
Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Abia așteptăm să ieșim în fața publicului cu primul nostru album. Nici nu ne vine să credem că acest moment este atât de aproape

spune Haris Mureșan, toboșarul trupei.

Înregistrările s-au realizat în studiourile Lee Music Production din Râmnicu Vâlcea, SNOG și Music Nation din Sibiu.
Albumul va fi prezentat într-un mini turneu ce va cuprinde trei orașe din țară: Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara.
Primul concert va avea loc la Sibiu, în 17 septembrie 2021, în cadrul evenimentului „Sibiu Guitar Meeting” din muzeul în aer liber ASTRA.


Membrii trupei Revolver sunt:
  • Dragoș Rădulescu (15 ani, voce)
  • Ștefan Marcu (15 ani, chitară, voce)
  • David Neacșu (15 ani, chitară)
  • Luca Barbu (15 ani, bass, keyboards, voce)
  • Haris Mureșan (16 ani, tobe).
Trupa a fost înființată în 2016 și, deși sunt foarte tineri, cei cinci membri au acumulat deja experiențe valoroase urcând pe scena unor festivaluri de profil sau cântând în deschiderea unor trupe rock autohtone celebre.
Producția albumului și mini-turneul de promovare fac parte din proiectul #OurVoice – Revolve around our generation, un proiect finanțat de Administrația Fonfului Cultural Național prin Asociația Culturală Play.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top