Noutăți și comunicate

Trupa VOVK (Ucraina) lanseaza LAIR, albumul lor de debut

26 mai 2019
Trupa VOVK (Ucraina) lanseaza LAIR, albumul lor de debut
LAIR, albumul de debut al trupei VOVK combină diferite genuri muzicale și interconează stilistic rock-ul stoner agitat cu ritmuri sparte math-rock, care scufundă ascultătorul într-un rock post-hardcore și progresive.

"Cântecele se născ în mintea noastră și s-au cântat în camere întunecate ale peșterilor din Kiev. Muzica noastră este cuibul nostru", explică membrii trupei.

Fiecare cântec reflectă viața eroului liric care își caută în mod constant sinele și locul său în lume care se opune personalității sale față de societate și credința altor oameni.

Ilustrațiile pentru album au fost realizate de artistul abstract Rene Bergen. Prin acest design vizual dorim să transmitem toate emoțiile și imprevizibilitatea cântecelor noastre. Combinația de lucruri diferite este ceea pe ce se bazează muzica noastră, spun muzicienii.

Trup VOVK
Igor Sydorenko (Stoned Jesus, Krobak, Voida), Igor Cherepanov (AGHIAZMA) și Katya Gapochka sunt oaspeții invitați care au participat la înregistrare.

Înregistrarea și editarea au fost făcute sub îndrumarea lui Vadyk Lazariev la Lipky Zvukozapys (Kiev). Mastering-ul a fost realizat de John Davis, cunoscut pentru colaborarea sa cu Led Zeppelin, Foals, Florence and The Machine, și alții.

VOVK este o formatie ucraineana din Kiev care combina o varietate de stiluri muzicale in lucrarile sale mixand post-hardcore, stoner si rock progresiv.

Profilurile trupei pe rețelele sociale:
https://facebook.com/vovkband
https://instagram.com/vovkband
https://twitter.com/vovkband

Ascultă albumul aici:
https://smarturl.it/6h0x7n


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top