Noutăți și comunicate

Trupa Vunk va sustine un show special pentru cei „dependenti” #DeTot de muzica lor

16 martie 2016
Trupa Vunk va sustine un show special pentru cei „dependenti” #DeTot de muzica lor
Marti, 22 martie 2016, trupa Vunk va sustine un show special pentru Vunkoholici, cei “dependenti” #DeTOT de muzica trupei, la Hard Rock Cafe prin care va celebra prietenia si distractia la intensitate maxima, alaturi de invitatii speciali Ovidiu Anton, Florena si Cristina Balan.



“Prietenia se leaga mai usor atunci cand stim cum ii cheama pe cei din jurul nostru. Astfel, toti spectatorii vor purta in piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecaruia: Sunt… si sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenti in sala va sti cum ii cheama pe cei de langa el si va putea intra in vorba mai usor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.

“Invitati la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a castigat Eurovisionul cu o piesa rock si Florena care a fost revelatia concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei si mi-am dorit sa ii invit intr-un concert de-al nostru. Cristina Balan, castigatoarea Vocii Romaniei, ne este de asemeni prietena apropiata si cu ea o sa cantam o piesa care de obicei nu e in setlistul concertelor VUNK, dar care este piesa ei preferata de la noi”, adauga liderul trupei VUNK.

Unele dintre cele mai noi hituri ale trupei, dar si altele care s-au situat in topul popularitatii de-a lungul timpului si sunt strans legate de istoria VUNK vor putea fi ascultate de Vunkoholicii prezenti la concertul de pe 22 martie. Biletele costa 90 ron (cu loc la masa), 45 ron ( in picioare) si se pot achizitiona de pe http://www.iabilet.ro, dar si de la locatia evenimentului. https://www.iabilet.ro/bilete-vunk-concert-detot-24705/.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top