Noutăți și comunicate

Trupa White Walls va lansa o noua piesa in cadrul Maximum Rock Festival 2016

24 august 2016
Trupa White Walls va lansa o noua piesa in cadrul Maximum Rock Festival 2016
După o pauză conjuncturală, White Walls revine cu un nou material, acompaniat de videoclip. Piesa se intitulează “Death Follows Me” și este primul produs de studio scos de constănțeni din 2013, când au lansat LP-ul “Escape Artist”. Materialul marchează și prima înregistrare cu Andrei Ilie (tobe – ex-Days Of Confusion), care l-a înlocuit în live-uri pe Marian Mihăilă începând cu 2015.

Death Follows Me este o piesă a cărei geneză a avut loc acum câțiva ani și a constat inițial într-un demo al lui Dasu (chitară), peste care am înregistrat niște linii de voce. După tragedia de la Colectiv, care l-a smuls dintre noi, printre prea mulți alții, pe Tudor Golu, chitaristul Axial Lead, alături de care urma să cântăm în turneu, am avut câteva întâlniri “heart to heart” și am decis că este foarte important pentru noi, ca dacă ieșim din nou la suprafață, atunci să o facem cu un material nou”, a declarat Eugen (voce).

Dasu (chitară): „Melodia aduce niște sunete noi pentru White Walls și suntem foarte fericiți că avem ocazia să le cântăm. Death Follows Me este o piesă despre entropie și sună ca atare. La ultimul riff scade temperatura în “venue” cu 7-8 grade. E binesss.

Death Follows Me” va fi lansată, alături de videoclipul aferent, pe 15 Octombrie în cadrul festivalului MAXIMUM ROCK FESTIVAL de la Arenele Romane din București.

White Walls nu se află, însă, la prima apariție la Maximum Rock Festival. În 2013, aceștia au participat la o altă ediție indoor a festivalului, unde au fost prezenți alături de alte nume „grele” precum My Dying Bride, Leaves’ Eyes, Samael, Atrocity si The 69 Eyes și mulți alții.

Venită de la malul Mării Negre, trupa constănțenă de Dynamic Progressive Metal a fost înființată în 2009, construindu-și treptat o reputație marcantă pe scena rock/metal românească, odată cu LP-ul de debut „Mad Man Circus”. De-a lungul timpului, aceasta a câștigat diferite premii la competițiile românești, printre care Stufstock Newcomers (locul I), Maximum Rock – Suport Pentru Underground (locul III) sau Romanian Global Battle of The Bands Finals, câștigând locul I și reprezentând apoi România la GBOB World Finals din Kuala Lumpur.

Deftones, The Ocean, East Of The Wall, Blind Guardian sunt doar câteva din numele internaționale alături de care băieții de la White Walls au împărțit scena și au cântat. Bineînțeles, aceștia au cântat și alături de formații cunoscute și în vogă ale scenei românești, printre care Trooper, Luna Amară, Kumm, Byron, E.M.I.L., OCS și Implant Pentru Refuz.

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine cu o nouă ediție care se va desfășurea în perioada 14-15 octombrie 2016 la Arenele Romane din București. Printre numele care vor urca pe scenă se numără KAMELOT, MOONSPELL, SERENITY, IN MOURNING, VOTUM, E-AN-NA, TIARRA

și multe altele.

Dacă nu ați achiziționat deja un abonament, vă reamintim că este disponibilă o nouă ofertă pentru toți cei care vor să vină la festival însoțiți de cineva. Astfel, dacă veniți alături de un prieten, puteți cumpăra două abonamente la prețul de 215 lei, economisind astfel o parte din sumă.

Restul abonamentelor se pot cumpăra online pe http://www.AmBilet.ro,

http://www.IaBilet.ro, dar și în rețeaua Eventim.ro (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo și librăriile Cărturești și Humanitas) la prețul de 115 lei, urmând ca în perioada următoare să coste 125, respectiv 135 lei în timpul festivalului.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock, susținut de

CiucPremium, Domeniile Sâmburești și recomandat de Rock FM.

Event Facebook: Maximum Rock Festival / Arenele Romane, Bucuresti, 14-15.10.2016



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top