Noutăți și comunicate

Trupa Within the Nova a lansat in format digital single-ul de debut ”Forsake the Crown”

14 aprilie 2016
Trupa Within the Nova a lansat in format digital single-ul de debut ”Forsake the Crown”
Trupa Within the Nova a lansat melodia ”Forsake the Crown”.



Melodia poate fi ascultata sau descarcata in format digital la linkul de mai jos:
https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare și tematici atmosferice.

(2) Trupa_Within_the_Nova_a_lansat_ebRzaprwEF.jpg

Formatia a declarat: “''Forsake the Crown” este single-ul de debut al formatiei, inregistrat DIY, cu mixul/masterul realizat de catre basistul nostru, Akos Mondovici. De asemenea ne bucuram sa anuntam colaborarea noastra cu Universal Music Romania Digital Distribution! Acesta este primul material semnat ''Within the Nova'' lansat sub egida UMR / UROCK pe piata online. Mesajul pe care dorim sa il transmitem prin piesa aceasta este ca traim intr-o realitate cu multe fețe, fiecare dintre ele incercand sa ne distraga atentia de la lucrurile importante din jurul nostru. Ignoranta nu face decat sa ne indeparteze de individ, de lumea din jurul nostru, si, in acelasi timp, de umanitate. Este momentul sa iesim din umbre, si sa lasam in urma coroana.”

Contact Within the Nova:
http://www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com
Alex Rizea +40 723 533 308
Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top