Noutăți și comunicate

Trupele Niste Baieti si Up to Eleven au fost confirmate la Festivalul Posada Rock 2013

25 iulie 2013
Trupele Niste Baieti si Up to Eleven au fost confirmate la Festivalul Posada Rock 2013
Între 6-8 septembrie 2013, în Câmpulung Muscel, va avea loc o nouă ediție a Festivalului Concurs Posada Rock. Timp de trei zile, orașul Câmpulung Muscel va fi gazda unuia dintre cele mai vechi și respectate festivaluri concurs, o adevărată rampă de lansare pentru formațiile rock aflate la început de drum.



Niste Baieti

Niște Băieți, singura trupă din România care abordează stilul "muzică de petrecere cu distors și final glorios", a luat ființă într-un club underground din București în care cei 4 protagoniști consumau voie bună și dispoziție de cântat.

Din dragoste și respect pentru compozitorii și interpreții care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, proiectul Niște Băieți propune transpunerea pieselor nemuritoare, scrise înainte, în timpul și după epoca "de aur", în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generațiilor tinere în speranța că ele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite și de ei.

Cu două albume la activ: "Adunate din popor și cântate din topor" și "Fără muzichie, viața e pustiu!", zeci de concerte și foarte mulți fani, Albert Mihăițeanu (voce), Barbu Niculae (bass), Gabi Georgescu (chitară) și Andrei Modrea aka X-u (tobe) promit un show incendiar la Posada Rock 2013.




Up To Eleven

Up to Eleven
a luat naștere în 2006, sub numele de Spitfire, din pasiunea comună pentru muzică a cinci prieteni din București. De-a lungul timpului trupa a concertat în cele mai importante cluburi din București și din țară, alături de nume importante ale rock-ului românesc: Luna Amară, Omul cu Åžobolani, Alternosfera, Byron, Trooper, Iris, etc. În prezent, Up to Eleven, adică Mircea Petrescu  (voce, chitară), Laurențiu Vârlan (chitară), Liviu Popescu (bass) și Bogdan Moleșag (tobe, backing vocal) pregătesc lansarea primului album din carieră.



Festivalul concurs Posada Rock 2013 se va desfășura în perioada 6-8 septembrie 2013 pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Bilete și abonamente vor fi disponibile la intrarea în zona de concert, la următoarele prețuri:
- 15 lei biletul pentru o zi
- 30 lei abonamentul pentru cele trei zile de festival

Un spațiu destinat campării va fi amenajat în imediata vecinătate a zonei ce găzduiește festivalul. Camparea va fi gratuită pentru deținătorii de bilet sau abonament.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top