Noutăți și comunicate

Turneu aniversar Wacken Metal Battle România cu trupa Lost Domain

1 - 5 mai 2019
Turneu aniversar Wacken Metal Battle România cu trupa Lost Domain
Wacken Metal Battle România aniversează 10 de la prima ediție a concursului desfășurată în țara noastră, printr-un turneu cu formația suedeză Lost Domain. Turneul - programat în perioada 1-5 mai 2019 va ajunge în București, Brașov, Iași, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. Biletele pentru fiecare eveniment sunt diponibile online, pe www.kompostor.ro.


Informații despre eveniment

În 2019, din cauza sistemului de rotație care permite participarea cât mai multor țări la nivel mondial în concurs, România nu va participa în finala internațională a competiției. "Timp de 9 ani am participat - fără întrerupere - în finala de la Wacken. Anual însă, 17 țări trebuie să ia pauză pentru că logistica festivalului nu permite un număr mai mare de 30 de trupe finalist în fiecare an, în condițiile în care, în Metal Battle sunt înscrise 47 de țări. Am deciz că 2019 este cel mai bun moment pentru a face acest lucru pentru a putea organiza un turneu aniversar în care am invitat formația suedeză Lost Domain" au declarat organizatorii competiției.


Informații despre trupă

Lost Domain este o formație de progresiv-metal din Stockholm, Suedia. Având-o ca vocalistă pe Cătălina Leonte (originară din Brașov, România), Lost Domain combină sound-ul heavy din perioada de debut a celor de la In Flames cu elemente din "era Khan" a formației Kamelot, rezultatul fiind un melodic metal modern, unic.
Ep-ul de debut "Lost Domain" a apărut în 2013 și a avut parte de un feedback poziticv atât din partea publicului cât și din partea specialiștilor în domeniu. Astfel că trupa s-a întors în studio pentru a pregăti albumul de debut împreună cu producătorul David Castillo (Opeth, Katatonia, Amon Amarth). "…In The Waiting Room of Death" a fost lansat în 18 mai 2018. Cele 10 piese ale albumului sunt scrise în jurul conceptului de viață/moarte și rai/iad, urmărind povestea unui om care își pierde drumul în viață, luptând cu vocile care îi spun să meargă spre întunericul de dedesubt.

Lost Domain
Componență Lost Domain:
  • Cătălina Leonte - voce
  • Michael Ahlin - chitară / backing vocals
  • Patrik Mäki-Heikkilä - bass
  • Niklas Lundqvist - keyboard
  • Viktor Gineman - tobe
www.lostdomain.se


Detalii turneu

Lost Domain se vor afla pentru prima data în România în cadrul "Turneului Aniversar Wacken Metal Battle Romania - 10 ani", turneul care va ajunge în:
Biletele s-au pus în vânzare online pe www.kompostor.ro, prețul unui bilet fiind de 20 de lei. La intrarea în sală prețul va fi de 25 de lei pentru un bilet.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top