Noutăți și comunicate

Ultima zi de oferta la biletele pentru concertul Amon Amarth la Arenele Romane

31 martie 2014
Ultima zi de oferta la biletele pentru concertul Amon Amarth la Arenele Romane
Astazi este ultima zi cand fanii Amon Amarth isi pot procura bilete la concertul de pe data de 29 aprilie 2014, la pretul promotional de 87 de lei. Incepand cu maine, 1 aprilie 2014, acestea vor fi disponibile la pretul de 95 de lei, pana pe data de 28 aprilie 2014. Biletele procurate de la locatie, in ziua concertului, costa 110 lei.

In deschiderea concertului Amon Amarth vor canta doua formatii. Una locala, si anume metalistii "barbari" de la God - The Barbarian Horde, si death-metalerii cehi de la Hypnos.



Formatia Hypnos a fost intemeiata in 1999 de catre Bruno (bas) si Pegas (tobe), devenind una dintre cele mai promitatoare tinere trupe de death-metal.

De-a lungul timpului, Hypnos a cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Behemoth, Enslaved sau Morbid Angel, si a lucrat cu aceiasi oameni responsabili pentru creatiile unor grupuri ca Mayhem sau Ihsahn.

Ultimul disc semnat Hypnos a aparut in 2012 si se numeste "Heretic Commando - Rise of the New Antichrist". Acesta a fost numit de publicatia ceha "Rock Shock Magazine" un "disc exploziv si atat de malefic incat iti va starni fiori pe sira spinarii".

Muzicienii lucreaza momentan la noi materiale si se vor prezenta la Bucuresti in forma maxima, promitand un spectacol de zile mari.



Reamintim ca Amon Amarth va canta la Bucuresti pe data de 29 aprilie 2014, la Arenele Romane, intr-un eveniment marca Promusic Events si Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Pe data de 27 aprilie 2014, toti fanii trupei sunt invitati la un warm-up party cu intrare libera, in Club Colectiv, unde vor canta formatiile Neutron si God - The Barbarian Horde, vor fi proiectate videoclipuri semnate de Amon Amarth si se va asculta discografia trupei.

Biletele la concertul de pe 29.04.2014 pot fi procurate prin card si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe http://www.eventim.ro).

Pe cei care sunt din Bucuresti sau au drum pe la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3, ii invitam sa-si procure biletele direct de la "sursa". Daca alegeti sa va cumparati bilete direct de la sediu, primiti cadou doua Cd-uri surpriza.

Important! Pentru acest concert biletele sunt limitate la un numar de 1000 de bucati.

Preturile biletelor:
- 110 lei bilete Vip - Sold Out, Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip
- 78 lei - Sold Out
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (ramane valabila si plata prin card)
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014 (plata prin card)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea Aici.

Formatia a lansat anul trecut albumul "Deceiver of the Gods", apreciat drept unul dintre cele mai bune discuri ale suedezilor.

Mai multe informatii despre concert, Aici.


Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top