Noutăți și comunicate

Ultimele 10 zile cu preturi promotionale la biletele pentru concertul Amon Amarth la Arenele Romane

22 martie 2014
Ultimele 10 zile cu preturi promotionale la biletele pentru concertul Amon Amarth la Arenele Romane
Amon Amarth a oferit de curand un interviu foarte cool celor de la Heavy Tv Australia, cu ocazia concertului pe care l-au sustinut la editia de anul acesta a festivalului "Soundwave".

Johan Söderberg (chitara) si Ted Lundström (bas) au stat de vorba cu reporterul Doug Steele si i-au oferit acestuia cateva informatii interesante pentru orice fan adevarat Amon Amarth.

Muzicienii au declarat ca de procesul componistic se ocupa, de regula Johan Söderberg si Olavi Mikkonen, cei doi chitaristi exceptionali ai grupului suedez, iar apoi, in functie de riffurile gasite de acestia, se implica si restul trupei.

Johan si Ted s-au declarat mari fani Iron Maiden si au spus ca il prefera pe chitaristul Dave Murray lui Adrian Smith. Cat despre setlist, muzicienii au spus ca vor canta toate hiturile de pe vechile lansari, dar si foarte multe melodii de pe noul album.

Inspiratia principala pentru muzica dura pe care o creeaza trupa este vremea urata din Suedia, unde este frig si intuneric 8 luni pe an.

https://www.youtube.com/watch?v=BKRK5wD11to

Asteptam cu nerabdare data de 29 aprilie 2014 pentru a-i vedea in concert pe cei de la Amon Amarth, la Bucuresti, la Arenele Romane.

In deschiderea formatiei suedeze va canta God - The Barbarian Horde, care anul acesta implineste 20 de ani de existenta. Trupa va celebra evenimentul printr-un turneu special si prin lansarea unui Ep, "Zal Mox", care preceda noul disc, ce va aparea la finele lui 2014.



Pe data de 27 aprilie 2014 va avea loc, in Club Colectiv din Bucuresti (str. Tabacarilor 7), un warm-up party Amon Amarth, unde vor canta Neutron si God - The Barbarian Horde. Pe langa concerte, fanii vor avea parte si de un playlist cu cele mai iubite cantece semnate Amon Amarth si proiectii de videoclipuri. Intrarea la eveniment este Libera.



Au mai ramas doar 10 zile in care fanii isi pot achizitiona bilete la pretul promotional de 87 de lei, data limita fiind 31 martie. Incepand cu 1 aprilie, biletele vor costa 95 de lei.

Doua categorii de bilete sunt deja sold-out la eveniment. Este vorba despre biletele disponibile prin card, la pretul promotional de 78 de lei, si biletele Vip.

Biletele pot fi procurate si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe http://www.eventim.ro).

Pe cei care sunt din Bucuresti sau au drum pe la sediul Maximum Rock de pe strada Traian Demetrescu 9 (Nerva Traian/ Timpuri Noi), sector 3, ii invitam sa-si procure biletele direct de la "sursa". Daca alegeti sa va cumparati bilete direct de la sediu, primiti cadou doua Cd-uri surpriza.

Important! Pentru acest concert biletele sunt limitate la un numar de 1000 de bucati.

Preturile biletelor:
- 110 lei bilete Vip - Sold Out, Biletul Vip contine: meet & greet, afisul concertului, pass laminat Vip
- 78 lei - Sold Out
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 31 martie 2014 (ramane valabila si plata prin card)
- 95 lei in perioada 01-28 aprilie 2014(plata prin card)
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 29 aprilie 2014. Acestea se achizitioneaza Doar la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea Aici.

Formatia a lansat anul trecut albumul "Deceiver of the Gods", apreciat drept unul dintre cele mai bune discuri ale suedezilor.

Mai multe informatii despre concert, Aici.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top