Noutăți și comunicate

Vama revine la Hard Rock Cafe

5 februarie 2020
Vama revine la Hard Rock Cafe
Trupa Vama va susține un concert în Hard Rock Cafe din București, miercuri, 5 februarie 2020, de la ora 21:30, în cadrul unui eveniment BestMusic Live Concerts. În fața scenei nu vor fi mese, așa că dansul este garantat !


Informații despre trupa Vama

Un concert Vama este o experienţă specială. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieşte, vibrează şi iubeşte!

Trupa a lansat până acum 3 albume: "Vama" (2008), "2012" numit după anul lansării, și "Better "(2017), cel din urmă fiind singurul album în limba engleză al trupei. Fanii din afară ai formației s-au bucurat de concerte cântate prin toată Europa.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au pretul de 59 de lei, fara loc, în fata scenei.

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele vor avea pretul de 64 de lei (fara loc).

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla în parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Top