Noutăți și comunicate

Videoclip nou Breathelast - Fuga

4 noiembrie 2019
Videoclip nou Breathelast - Fuga
Trupa Breathelast a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Fuga", primul release din prima triada de piese inregistrate de catre Adrian Uritescu la LowBassStudio5 (DEVA), unde trupa va continua sa traga in continuare pentru definitivarea unui nou album in limba romana. "Fuga", "Furtuna" si "Revolta", sunt primele titluri ce vor vedea lumina undelor, de pe viitorul material al formatiei intitulat "Marea Ascunsa".

"Fuga" este efortul continuu de a gasi o menire in goana care ne caracterizeaza vietile. Trezirea din ciclul repetitiv al acesui proces de ratacire voita, aduce frica si destabilizare de la normele impuse si asteptarile sociale, determinand un drum solitar si plin de imaginea adevarata a lumii in care traim. Fuga este salvatorul nostru aparent, graba cu care mestecam viata si semenii din jur, fara sa mai simtim gust, doar foame continua. Ciclul este indatorat psihicului sa il tina viu prin iluzia desarta a sperantei si posibilitatea de a lua-o mereu de la capat, doar ca sa ajungi inevitabil la deznadejde. Fuga ne omoara.

Daca "Fuga" se va lansa doar in mediul online, urmatorul release, "Furtuna", va avea parte de urmatorarele concerte la care vor avea invitata trupa Unflicted:
  • 28 noiembrie 2019 - Club Rockstadt Brasov
  • 04 decembrie 2019 - Club Control
Videoclipul pentru "Fuga" a fost realizat de catre Mihai Marin (Tourette Roulette) si poate fi vizualizat prin linkul urmator, incepand cu 04 noiembrie 19, ora 12:00:
https://youtu.be/6l2L4pzRJwk


Piesa poate fi ascultata via: https://Breathelast.lnk.to/Fuga
Mastering ul a fost asigurat de catre Rogue Planet Mastering.

New album streaming/download link:
https://umr.lnk.to/AllOfThisAmounts



BreathelastBreathelast Official:
Universal Music România streaming/download:
https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri
https://umr.lnk.to/Breathelast-MonstrulYD
https://UMR.lnk.to/AscunsInPeretiYD
https://umr.lnk.to/ImiLipsesc

Official Breathelast media:
https://www.facebook.com/Breathelast
https://www.youtube.com/user/Breathelast
http://smarturl.it/breathelastspotify
https://www.instagram.com/breathelast


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top