Noutăți și comunicate

Vița de Vie a lansat cea de-a doua parte a albumului Șase/Șase

30 octombrie 2018
Vița de Vie a lansat cea de-a doua parte a albumului Șase/Șase
Vița de Vie întregește în mod magistral sistemul afectiv al fanilor de pretutindeni odată cu lansarea materialului "ȘASE (-)", ultima parte a albumului "Șase/Șase", printr-un spectacol de neuitat, ce a avut loc pe 27 octombrie 2018, la Arenele Romane.



"ŞASE (-)" urmează aceeași rețetă simbolică a conceptului "Șase/Șase" însă plusează prin adăugarea unor elemente muzicale de-a dreptul spectaculoase, regăsite în structura celor două noi materiale, Ploaie de foc și Luna și noi Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș). Acest fapt se lasă certificat și prin dovada lansărilor anterioare - HaiHui, Dur de-a dura, #ialapet şi Sorcova.

În cadrul evenimentului, VIȚA DE VIE a interpretat integral cele douăsprezece piese extrase de pe albumul "Șase/Șase", dar și alte câteva melodii consacrate.

După lansarea single-ului HaiHui, care a avut loc in luna mai a anului precedent, VIȚA DE VIE a înregistrat un succes fenomenal cu Dur de-a dura, câștigând Premiul Radio Romania pentru "Cea mai bună piesă alternative rock", în cadrul Galei Premiilor Muzicale Radio România.

#ialapet este poate unul dintre cel mai puternice single-uri semnate VIȚA DE VIE, luând în considerare linia melodică și versurile de o profunzime violentă. Povestea Sorcovei vine ca un balsam în completarea universului "ȘASE (-)", pe când celelalte două lansări, Ploaie de Foc și Luna și noi // Live @ Awake (feat. Filarmonica de Stat Târgu Mureș), au reușit să le ofere fanilor o experiență inedită în cadrul concertului de la Arene.

Grafica albumului "ȘASE (-)" este concepută de Agi (Adrian Iota). Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese, sunt așezate în forma unui zar. Albumul conține și alte "surprize", fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

Noul album "ȘASE (-)" este disponibil, în format fizic și digital, aici: https://umusic.lnk.to/SasePR.



Vița de Vie înseamnă:
Adrian Despot // Sorin Pupe Tănase // Cezar Popescu // Adrian Ciuplea // Mihai Ardelean

Descarcă sau ascultă discografia Viţa de Vie accesând următorul link: https://umusic.lnk.to/VDVPR.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top