Noutăți și comunicate

Vita de Vie si Domino concerteaza in gradina Casei Universitarilor Bucuresti

4 august 2016
Vita de Vie si Domino concerteaza in gradina Casei Universitarilor Bucuresti
Joi, 4 august 2016, în Grădina Casei Universitarilor din București (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continuă cu Vita de Vie și Domino.



Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro și costă 40 de lei în avans. La intrare, în seara concertului, se vor mai găsi bilete la prețul de 50 de lei (în limita stocului rămas).

Având opt materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit de-a lungul timpului cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Anul 2016 este pentru ei un prilej de mare sărbătoare; după aniversarea de 20 de ani din luna februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa va lansa în luna octombrie un nou album. Până atunci, ei ne invită la redescoperirea repertoriului lor într-un format acustic inspirat de albumul lor unplugged lansat acum doi ani, cu piese proprii reorchestrate în maniere neobișnuite, mergând până la clasic, jazz sau bossa nova.

Vița de Vie – Ce contează (Acustic)
https://youtu.be/aSjid8EZPKo

Catalogați încă de la debut drept unul dintre cel mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu din ultima perioadă, Domino reușesc să fie o trupă unică datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușesc să-și surprindă publicul de fiecare dată. Muzica lor se încadrează în categoria rockului alternativ însă are foarte multe influențe, mai ales din folclorul românesc, ceea ce face ca stilul lor să fie și mai greu de definit.

Domino – Bun îi vinu ghiurghiuliu (official video)
https://youtu.be/T-iOKwl3dpI

Haideți așadar joi, 4 august, de la ora 19:00 pentru al cincilea episod din seria Backyard Acoustic Weekend în grădina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, București). Vă veți întâlni live cu Vița de Vie și Domino iar biletele sunt deja în vânzare în rețeaua http://www.iabilet.ro la prețul de 40 de lei. În seara concertului, în limita stocului disponibil, biletele vor fi 50 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music și Liga Media Grup în grădina Casei Universitarilor din București. Următoarele concerte din serie sunt:
- 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
- 1 septembrie: Luna Amara, Cuibul
- 15 septembrie: Travka, Lucia

http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top