Noutăți și comunicate

W.A.S.P. revine in Romania la Rockstadt Extreme Fest

15 martie 2018
W.A.S.P. revine in Romania la Rockstadt Extreme Fest

W.A.S.P., una din putinele legende ale scenei metal ramase in viata, revine in Romania la Rockstadt Extreme Fest. Lansati in 1982 si socand intreaga comunitate muzicala prin showul explicit, W.A.S.P. au lansat albumul de debut in 1984, urmat de 'The Last Command' un an mai tarziu, consolidand reputatia formatiei si transformand numele intr-o reala legenda, piese precum I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine si Blind In Texas devenind hituri nemuritoare. Peste 30 de ani mai tarziu, W.A.S.P. ramane un nume activ, atat pe partea de studio cat si cea live.

2017 a marcat aniversarea a 25 de ani de la lansarea The Crimson Idol, considerat cel mai bun album W.A.S.P. si totodata unul din cele mai bune materiale concept lansate vreodata. Iar pentru showul de la Rockstadt Extreme Fest, formatia va veni special din America, Blackie Lawless acceptand aproape imediat invitatia de a concerta la festival.

Printre noile confirmari se numara si COMA, poate cea mai reprezentativa formatie a curentului alternative metal din Romania, o premiera atat ca nume cat si stil in cadrul Rockstadt Extreme Fest. Cariera impresionanta, albumele lansate, showurile sold out cat si devotamentul fanilor sunt motive mai mult decat suficiente pentru ca trupa sa urce pentru prima data pe scena Rockstadt Extreme Fest.

MISERY INDEX din pacate se vad nevoiti sa anuleze participarea la festivalul nostru, turneul european fiind limitat doar la cateva date programate incepand cu jumatatea lunii august. Din fericire am reusit sa confirmam un alt nume de top, astfel ca ORIGIN revin in Romania dupa o prea indelungata absenta. Despre Origin putem spune ca poate fi cu usurinta catalogata drept una din cele mai violente forte sonice de pe acest pamant. La Rockstadt Extreme Fest, grupul isi va prezenta noul material discografic, lansat recent via Nuclear Blast.

In ce priveste METAL ALLEGIANCE, Alex Skolnick nu va putea urca pe scena alaturi de trupa, avand angajamente alaturi de Testament in turneul american programat in luna august. Insa formatia a gasit un inlocuitor ce va fi anuntat in scurt timp, iar la Rockstadt Extreme Fest trupa va avea si o serie de invitati speciali.

Continuand parteneriatul de 3 ani cu comunitatea metal din Africa De Sud, si in acest an vom avea un nume reprezentativ al scenei, de aceasta data fiind vorba de THE FALLEN PROPHETS.

Ultimele doua confirmari vin din Romania, The Thirteenth Sun si W3 4R3 NUM83R5, ambele formatii lansand noi albume in acest an.

Pana in acest moment au confirmat IN FLAMES, W.A.S.P., OBITUARY, POWERWOLF, CONVERGE, DYING FETUS, METAL ALLEGIANCE, BRUJERIA, SEPTICFLESH, DIRTY SHIRT, BUCOVINA, BELPHEGOR, ORIGIN, COMA, GUTALAX, FLESHLESS, GET THE SHOT, FULL OF HELL, DUST BOLT, INFEST, OBSCURE SPHINX, KISTVAEN, E-AN-NA, INGESTED, KUROKUMA, THE FALLEN PROPHETS, THE THIRTEENTH SUN, W3 4R3 NUM83R si IMPURE WILHELMINA.

Biletele sunt disponibile online cat si in retele locale via:

www.rockstadtextremefest.ro
www.myticket.ro
www.bilete.ro

Abonamentele au fost deja puse in vanzare, lista pentru etapele de presale pana in august 2018 fiind disponibile mai jos. La fel ca si precedentele editii, NU vor exista bilete pe zile, ci doar abonamente ce asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului.

270 lei = 5.02 - 01.07.2018
300 lei = 02.07.2018 si pe toata durata festivalului.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top