Noutăți și comunicate

White Walls a lansat un nou single și videoclip pentru piesa “Month's End”

3 septembrie 2021
White Walls a lansat un nou single și videoclip pentru piesa “Month's End”
Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls revine astăzi în atenția fanilor cu un nou single și videoclip pentru piesa “Month's End”. Videoclipul a fost regizat de Majii și reprezintă o vizualizare a conceputului din spatele piesei.

https://youtu.be/sN9WOzEU6yY
Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Grandeur” a deschis un spectru cu totul nou de căi muzicale și a introdus un sunet mai matur față de albumele anterioare. Trupa a colaborat cu Forrester Savell (Karnivool, Make Them Suffer, Animals as Leaders) pentru mix și master. Atât albumul cât și single-urile anterioare au fost primite cu succes, motivând trupa să încerce ceva vizual nou.

Dasu (chitară) a spus următoarele despre “Month's End”:
După lansarea primelor două single-uri, "Starfish Crown" și "Eye For An I", am vrut să prezentăm și o altă latură a albumului, mai dinamică. Noi am ales să promovăm în primul rând piesele care ne caracterizează cel mai mult, alegând și două stiluri complet diferite în ceea ce privește videoclipurile. Pentru al treilea single, am dorit să explorăm și alte dimensiuni atât muzicale cât și vizuale, mergând într-o direcție mult mai TANC.


Legat de conceptul videoclipului, Dasu adaugă:
Cu toții înțelegem diferit piesele și mesajele din spatele lor, lucru valabil și pentru noi patru. Pentru mine "Month's End" e despre un razboi interior, un conflict între diferitele fațete ale personalității fiecăruia. Clipul exprimă lupta noastră constantă cu propriile temeri și nebunii.


White Walls se pregătește de concertul de lansare pentru "Grandeur" care se va desfășura în Club Quantic București în data de 17 Septembrie 2021. Biletele sunt disponibile aici.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top