Noutăți și comunicate

Within the Nova a lansat ”Ground Zero” in format digital

17 mai 2016
Within the Nova a lansat ”Ground Zero” in format digital
Within the Nova a lansat melodia ”Ground Zero” care poate fi ascultata sau descarcata in format digital la linkul de mai jos:

https://UMRDD.lnk.to/WithinTheNova-GroundZeroWe



Formatia a declarat: “'Ground Zero' este al doilea single al nostru, mixat si masterizat de catre Vlad Bornuz. Piesa vorbeste despre cum suntem prinsi intr-o continua fuga. Desi ne luptam cu glasul din minte ce incearca sa ne indrume, ramanem constanti in a fi clientul fidel al tentatiilor ce ne sunt etalate pe fata fara nicio rusine de catre 'demonii' din jurul nostru, pierzandu-ne cu totul in acest joc al deceptiei. Cai de mijloc nu exista. O iei de la zero, te ridici si ii 'vanezi' pe cei care te-au 'vanat' o viata intreaga sau taci, pleci capul si devii doar o alta victima a circumstantelor.



(2) Within_the_Nova_a_lansat_rdqu_4ss6gYKLq4.jpg

Within the Nova este o trupă de industrial metalcore din Timișoara înființată în decembrie 2015 de către Alex (ex Raven Tears, Pandora), Diana, Akos, Zsolt si Cezar (The Faceplant).

Trupa își trage seva de inspirație din diverse genuri muzicale (industrial, metalcore, electronic), rezultând un sound dinamic, expresiv, caracterizat prin voci clean și scream, riffuri agresive de chitară, solouri melodice, breakdownuri, sintetizatoare și tematici atmosferice.

Single-ul de debut ”Forsake the Crown” poate fi ascultat sau descarcat la linkul de mai jos:
https://UMRDD.lnk.to/ForsakeTheCrownNe




Contact Within the Nova:
http://www.facebook.com/withinthenova
withinthenova@gmail.com
Alex Rizea +40 723 533 308



Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top