Noutăți și comunicate

Zammorian - lansarea videoclipului Shapes, extras de pe The Theory of Absence [Pt. I]

18 aprilie 2019
Zammorian - lansarea videoclipului Shapes, extras de pe The Theory of Absence [Pt. I]
Joi, 18 aprilie 2019, Zammorian lansează videoclipul oficial pentru Shapes " piesa ce închide setul "Batbayar" de pe albumul The Theory of Absence [Pt. I]. Producția reprezintă o colaborare interdisciplinară în cadrul colectivului Zazen/Kraftmark, cu filmări de Klaus-to-Phobia, vizualuri de Awkwarizmi și DOP + editare de Rite & Kraftmark.

Lansarea are loc pe canalul de YouTube al Zammorian. Clipul poate fi găsit aici https://youtu.be/4xtDQtgbe10

Informații despre videoclip

Zammorian despre noul videoclip: "Shapes este o concluzie a unei călătorii. Închide setul care descrie pribegia în pustietate a lui Batbayar, personajul principal al setului cu același nume de pe The Theory of Absence. El este un tânăr de pe o planetă îndepărtată, care trebuie să îndeplinească un ritual de solitudine pentru a deveni bărbat în tribul său. Acest pasaj îi cere să călătorească în stepă și în deșert, iar în acea singurătate și ascetism să descopere un limbaj pierdut, scris în stele. Doar înțelegându-l va putea să își regăsească drumul înapoi spre casă. Ajuns la capatul puterilor, după multe zile de luptă interioară, are o epifanie și descoperă ceva dincolo de orice așteptări. Ceva ce îl va transforma pentru totdeauna și care îi va deschide un drum nou."

Acest videoclip vine cu mai puțin de o lună înainte de concertul de lansare oficială a primei părți din albumul (dublu) concept The Theory of Absence. Spectacolul, prezentat de Liveland, va avea loc în Control Club, vineri, 10 mai 2019. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/346346316014946/

Pe măsură ce se apropie lansarea celor două părți ale The Theory of Absence, se vor revela din ce în ce mai multe povești din universul narativ Zammorian.

Websites: www.zammorian.com, www.zazenkraftmark.com
Facebook: www.facebook.com/zammorian
Instagram: https://www.instagram.com/zammorian/
YouTube: https://www.youtube.com/c/zammorian
Find Zammorian on Spotify, Apple Music, iTunes, Deezer and other major platforms.


Informații despre Zazen/Kraftmark

Z/K este un label fondat în București la sfârșitul anului 2013, de către un grup de creatori multidisciplinari. Statement-ul principal, conform manifesto-ului, este de a da formă conceptelor și a transcende normele de creație, prin gândire neconvențională și proiecte colaborative.
www.zazenkraftmark.com


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top