Noutăți și comunicate

Aniversare 1 an Club Puzzle - concert Silviu Pasca - The Guy

8 februarie 2014
Aniversare 1 an Club Puzzle - concert Silviu Pasca - The Guy
Sâmbătă, 08 februarie 2014, sunteți invitați începând cu ora 22:00 la un concert Silviu Pasca în Club Puzzle.

Prețul unui bilet este de 25 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Ultima seara din saptamana de evenimente prin care marcam 1 an de la înfiintarea Puzzle inseamna o petrecere aniversara in toata regula!

Muzica de dans cu Dj Freddy la butoane, surprize din partea casei, concursuri, un tort aniversar si invitatul special al serii Silviu Pasca!!

Forta, dezinvoltura, repertoriu cu atitudine - acestea sunt atributele care il definesc pe Silviu Pasca, unul dintre cei mai buni performeri muzicali ai scenelor de club din Romania!
Fondator al proiectului "The Guy", semifinalist al celui mai bun show de televiziune cu tema muzicala, Silviu Pasca aduce prin spectacolul sau ingredientul perfect pentru suma unei nopti in care muzica buna poate sa incalzeasca nu doar atmosfera din club, ci si aerul de ianuarie!

Repertoriul cuprinde piese pop (de la Bruno Mars la Coldplay), soul/funk, hip-hop (puteti asculta piese semnate Kris Kross, The Root sau House of Pain), electro-alternative, indie-rock (Blur, Radiohead, Placebo sunt doar cateva nume alese), rock alternativ (Foo Fighters, Limp Bizkit, Greenday etc) sau clasic rock.



Săptămâna magică Puzzle înseamnă săptămâna cuprinsă între 3 și 9 februarie și marchează 1 an de la deschiderea acestui spațiu de concerte, spectacole de teatru sau improvizație, evenimente speciale, petreceri, răsfăț culinar și atmosferă caldă de la prima oră a dimineții până noaptea târziu.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top