Noutăți și comunicate

Concert The R.O.C.K. - Ac/Dc Tribut, in Hard Rock Cafe

30 octombrie 2014
Concert The R.O.C.K. - Ac/Dc Tribut, in Hard Rock Cafe
Joi, 30 octombrie 2014, incepand cu ora 21:30, sunteti invitati la un concert The R.O.C.K. - AC/DC Tribut, in Hard Rock Cafe.

METALHEAD si BestMusic Live Concerts te invita joi, 30 octombrie, la Hard Rock Cafe pentru inca un concert tribut AC/DC cu THE R.O.C.K., de data asta exact in noaptea de dinainte de Halloween, asa ca, pregatiti-va de un Halloween Party si veniti costumati.

La cererea publicului cele doua showuri sold out de pana acum din Hard Rock Cafe, THE ROCK revin pentru inca un show de peste 2 ore! Hiturile celebre ale celor de la AC/DC insotite de solo-urile 'nebune' de chitara se vor auzi intr-un spectacol unic! Asadar, fanii impatimiti ai ROCK-ului sunt asteptati sa cante la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck", "You Shook Me All Night Long", "Highway to Hell" si multe altele! FOR THOSE ABOUT TO ROCK...WE SALUTE YOU!

Cu un solist vocal de exceptie care se apropie foarte mult de Brian Johnson, un chitarist solo din Moscova (la fel de "nebun" si energic ca Angus Young) si instrumentisti cu experienta la bas, chitara ritmica si tobe, trupa The R.O.C.K. reuseste de fiecare data sa surprinda publicul si sa ii transmita starea specifica unui concert AC/DC.

Biletele pentru concertul Halloween Party cu THE ROCK - Tribut AC/DC din Hard Rock Cafe pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare. Acestea costa 35 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top