Noutăți și comunicate

Concert Tomma Alistar, Karpov not Kasparov și soundopamine la BT Live în Club Control

31 mai 2018
Concert Tomma Alistar, Karpov not Kasparov și soundopamine la BT Live în Club Control
Joi, 31 mai 2018 sunteți invitați în Club Control, ultimul episod BT Live va avea ca protagoniste 3 proiecte cu o abordare foarte proaspată, 3 nume care aparțin unor sfere muzicale ce au la baza un sound electronic, dar care explorează și jonglează cu sonorități, instrumente și influențe dintre cele mai diverse. Tomma AlistarKarpov not Kasparov și soundopamine vor urca pe scena Sălii Berlin în formula extinsă (full band) și vor încheia cel de-al doilea sezon de concerte BT Live organizate în Control Club în ritm dansant.

facebook event / open doors: 21:00h / acces general: 10 lei


În toamna lui 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte! www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro


Tomma Alistar este un proiect cu un sound care poate fi încadrat (și) în zona muzicii electronice, un concept al artistului Alexei Turcan.
Un show marca Tomma Alistar este un conflict între spatialitate sonoră dizolvată și forța concretă a "difuzorului mișcat", un performance definit de bass, beat și dans, în care își fac loc ușor și intervențiile dulci-nostalgice sau temele simpliste, dar cu caracter.

Varianta de live band își propune să scoată automatismul din producțiile electronice și să aducă naturalețea "cântatului" cu tot cu imperfecțiuni. Lui Tomma i se alatură pe scenă muzicieni care vin din alte lumi, fie că e vorba de clasică, jazz sau experimental.
Pentru noaptea de 31 mai, Alexei va urca pe scena alături de Raluca Stratulat (vioara), Corina Ciuplea (violoncel), Bogdan Gugu (clarinet/bass clarinet), Mihai Grigore (violoncel) și Dan Georgescu (bass), completați pe partea de lights & visual de Sebastian Campean.
În repertoriul performanceului din cadrul BT Live sunt incluse creații reprezentative ale proiectului Tomma Alistar, cât și reinterpretări ale coloanelor sonore pe care Alexei Turcan le-a produs pentru spectacole de teatru și film.

www.facebook.com/tomma.alistar
https://soundcloud.com/tomma-alistar


Clasificat ca fiind ”unul dintre cele mai bune produse de export synth-pop din România”, Karpov not Kasparov au fost invitați să concerteze, în ultimii ani, pe scene de club și la festivaluri din toată Europa (Londra, Berlin, Paris, Oslo, Milano, Zurich, Vienna, Bruxelles etc).
Sunetul lor aminteste de disco-ul anilor '80 fiind optimist și dansabil, un sound cu ușoare influențe jazz sau folclorice.
Albumul lor de debut, lansat în 2016 a fost declarat "cel mai bun al anului" de revista Scena9 și "probabil cel mai bun album electronic din România ultimilor 30 de ani" de blogul muzical Muzici&Faze.
Pe 31 mai Karpov not Kasparov vor prezenta în premieră primele piese de pe următorul lor material discografic programat să apară la finalul lui 2018

www.facebook.com/KarpovNotKasparov/
www.knotk.com


Soundopamine aka Natasha & Chris, îmbină subtil acorduri și voci calde, pășind cu naturalețe prin jazz, house grooves & techno. Cei doi s-au cunoscut la cursurile conservatorului din București și de-a lungul timpului au rămas formula de bază a proiectului. Deoarece procesul lor creativ este influențat de armonie si natura primordială, reușesc să aducă un vibe autentic si un sound organic. După un 2017 plin de peripeții, in care am avut ocazia sa-i vedem in experimentul #wildmusictracks ro, in diferite locatii obscure, dar si pe scenele marilor festivaluri precum Electric Castle / Neversea / Untold/ Waha Festival, 2018 ii surprinde mai „alive” ca oricand.

www.facebook.com/pg/soundopamine
https://soundcloud.com/soundopamine


Parteneri media: HitMusic Channel, Music Channel,  Utv, Radio Guerrilla, GoldFM, TANANANA, ROCK FM, Smart FM, Radio România Cultural, rfi Romania, Eclecticfm.ro, Radio BucureștiFM, Romanian Rock Radio, Radio Trib, RadioIndieGen.ro, Zile si Nopti, Adevărul, Jurnalul Național,  SUNETE, Arte și Meserii, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Mahmur.info, Urban.ro, Bestmusic.ro,  Anyplace.ro, iConcert.ro, Orasulm.eu, JurnalRock, RockOut,  Rockstage.ro, MaximumRock, Metalhead.ro, alternativ.ro, muzicabuna.ro, studentie.ro,  Mixtopia.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, letsrock.ro, bestial.ro, rockout.ro, RoEvents, InYourPocket, cooperativaurbana.ro



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top