Noutăți și comunicate

Concert electric Breathelast si lansare de clip - 'Monstrul'

1 februarie 2017
Concert electric Breathelast si lansare de clip - 'Monstrul'
Miercuri, 1 februarie 2017, Breathelast va concerta în Club Control, prilej cu care va difuza în premieră videoclipul single-ului „Monstrul”, lansat pe Deezer pe 25 ianuarie 2017. Evenimentul debutează la ora 21:00, când trupa Unflicted, va urca pe scenă să încălzească atmosfera.
Intrare: 20 lei
Open doors: ora 20:00



Breathelast este o trupă de post hardcore-metal fondată în 2010, având membrii din Constanța și București, cu rădăcini ale multor altor proiecte locale la bază.

De-a lungul anilor, Breathelast s-a axat pe o activitate concertistică intensă, care să ducă energia muzicii lor cât mai aproape de publicul din toate colțurile țării, însă portofoliul lor include și 3 materiale discografice foarte apreciate în underground-ul românesc:

Breathlast (debut EP ) - 2013
Split it out ( Breathlast/ Cap de Craniu) - 2013
Maluri (EP) - 2014

Pe 1 februarie, în cadrul concertului din Control, Breathelast lansează un nou single și videoclipul său, a cărui producție audio / video a fost asigurată de către REAL SOUND and Vision / BlueCat Studio, prin Ivanov Vladimir (rec/mix/master) și Anya Dimi (foto/video).

Multiplatform oficial Breathelast "Maluri": https://umr.lnk.to/Breathelast-Maluri
Facebook oficial: https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial: https://www.youtube.com/user/Breathelast



Unflicted s-a format în august 2015. Pana în acest moment, trupa a lansat EP-ul "Exposed" ( 3 piese) și un videoclip pentru "Awake", una dintre piesele de pe EP. Trupa s-au facut remarcată și prin câteva apariții live pe canalele media de specialitate: „Nesemnatii” (cântare live) și "Domestika cu Hefe" la Radio Guerilla, "Sala de repetiții" la Radio 3net, "Alternative hour" la Music Channel, "Rock pe românește" la RockFM, etc.

Pe perioada verii lui 2016, băieții au lansat 5 piese noi, înregistrate live atât audio cât și video în regie proprie, sub denumirea "A room to ourselves", fiecare dintre ele fiind difuzate în premieră exclusiva pe canalul TV Music Channel în cadrul emisiunii "Alternative Hour".

Facebook oficial: https://www.facebook.com/unflicted/
YouTube oficial: https://www.youtube.com/channel/UCYVGIvnCebFKkbKRoc7DRrA


Biletele au fost puse în vânzare în avans, la bar și online pe Eventbook.ro.
https://www.facebook.com/events/180239815786345/


Evenimente recomandate

Top