Noutăți și comunicate

Concert Elvis Costello la Sala Palatului in data de 3 noiembrie

3 noiembrie 2011
Concert Elvis Costello la Sala Palatului in data de 3 noiembrie
Cunoscut în România pentru câteva dintre hiturile lui internaționale ("She" de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill" sau tema muzicală a serialului "Dr. House") și pentru că este soțul cântăreței Diana Krall, Elvis Costello a inclus România pe harta turneului său mondial din acest an, pornit în SUA și mutat apoi în Europa.

Turneul său a debutat în septembrie pe continentul american și continuă în Europa (Grecia, Irlanda, Austria, Turcia, România, Cehia, Germania, Olanda, Belgia, Suedia, Polonia, Islanda). În unele țări sunt programate chiar două sau trei concerte și  totuși, cele mai multe se țin cu casa închisă. Pentru etapa viitoare a turneului sunt deja sold out concertele de la Antwerp/Belgia (9 noiembrie 2011), Amsterdam/Olanda (10 noiembrie 2011), Oslo/Norvegia (12 noiembrie 2011), Reykjavik/Islanda (21 noiembrie 2011).

Adus în România pe filiera turcească (producătorul este UNILIFE, principala Companie de Evenimente și Concerte din Turcia), Elvis Costello este prea puțin cunoscut de publicul autohton, care are șansa să descopere un star internațional în toată puterea cuvântului.

Considerat ca fiind cel mai bun compozitor după Bob Dylan precum și unul dintre cei mai importanți muzicieni după The Beatles, în topul celor mai importanți artiști ai tuturor timpurilor conform "Rolling Stone Magazine", Costello a câștigat admirația și respectul publicului de pe (aproape) întreg mapamondul.

Datorită notorietății, dar și calității artistice, Elvis Costello a fost invitat să devină gazda show-ului "Spectacle" (difuzat de Sundance Channel - televiziune condusa de Robert Redford). "Spectacle" îl pune pe Elvis Costello față în față cu invitați de prima mână, în discuții libere, despre muzică. Apoi discuțiile sunt demonstrate în duete și combinații inedite între artiști. Sunt celebre melodiile reinterpretate de Costello împreună cu U2, Elton John, Bruce Sprigsteen, Sheryl Crow, Lou Reed, Sting, The Police (trupă cu care a și susținut un turneu internațional), Norah Jones, James Taylor etc.

O parte dintre aceste melodii, dar și hiturile lui Elvis Costello (mare parte știute de pe coloanele sonore ale unor filme celebre) vor fi cântate live, pe 3 noiembrie 2011, la Sala Palatului din București, de unul dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, însuși Elvis Costello.

Biletele au fost puse în vânzare prin Rețeaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și on-line pe http://www.eventim.ro.

Un eveniment susținut de Magic FM.

Parteneri media: Adevărul, Ring, Åžapte Seri, News Outdoor, Cocor Media Channel, Zoom Tv, Bucharest Night Life, Best Music.ro, Port.ro, Realitatea.net, Metalhead.ro, Metropotam.ro, Iconcert, 4arte.ro, VoxPublica, Pandoras.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top